Πήρε βαθμό στο 90+5΄ η ΑΕΛ, υποβιβάστηκε μετά από 13 χρόνια η Δόξα

Δημοσιεύθηκε 29.4.2024
Πήρε βαθμό στο 90+5΄ η ΑΕΛ, υποβιβάστηκε μετά από 13 χρόνια η Δόξα

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα σε Δόξα και ΑΕΛ το οποίο διεξήχθη στην Περιστερώνα για τη 12η αγωνιστική του β΄ γκρουπ και επικύρωσε τον υποβιβασμό της Δόξας στη Β΄ Κατηγορία, για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς, για να γλιτώσει για τρίτη σερί αγωνιστική τον μαθηματικό υποβιβασμό, χρειαζόταν να κερδίσει και την ίδια ώρα να ηττηθεί η Καρμιώτισσα από τον Απόλλωνα. Και πέραν του ότι η ίδια έχασε τη νίκη στο 95ο λεπτό, δεν επιβεβαιώθηκε ούτε το άλλο σενάριο (0-0 ο αγώνας στο «Alphamega»).

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης στην Περιστερώνα σημειώθηκαν στο β΄ ημίχρονο, με τους Ναμπί (55΄) και Τρούγιτς (87΄ με πέναλτι) να δίνουν το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα, ενώ για την ΑΕΛ ισοφάρισαν αρχικά ο Μακρής (64΄) και στο φινάλε ο Μίντσεφ.

Η ΑΕΛ έφτασε τους 51 βαθμούς, ενώ η Δόξα πήγε στους 32 και κρατήθηκε στο -8 από την Καρμιώτισσα και τις θέσεις σωτηρίας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη Β΄ Κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011/12.

ΔΟΞΑ: Π. Kυριάκου, Προβυδάκης (68΄ Χ. Κυριάκου), Ε. Κυριάκου, Πούριτς, Βελκόφσκι, Τραιτσέφσκι (Τάντι 30΄), Αλσέους (80΄ Λοϊζίδης), Ναμπί, Τρούγιτς, Ασάντε (68΄ Μέσκα), Σαντίκ (80΄ Χάνι),

ΑΕΛ: Μ. Κυριάκου, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Μαρς, Κανό (88΄ Νεοφύτου), Σρνιτς (81΄ Παπαφώτης), Μεντόζα (81΄ Χριστοδούλου), Σιλβέστρος, Μορέιρα (61΄ Κα), Θεμιστοκλέους (61΄ Μακρής), Μίντσεφ

ΣΚΟΡΕΡ: 55΄ Ναμπί, 87΄ πεν. Τρούγιτς / 64΄ Μακρής, 90+5΄ Μίντσεφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14΄ Βελκόφσκι, 55΄ Ναμπί, 71΄ Χ. Κυριάκου, 76΄ Ε. Κυριάκου / 23΄ Σρνιτς, 36΄ Μεντόζα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεχράνυ Ανδρέας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ταραπουλούζης Σίμος

4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Χαραλάμπους Γιώργος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ