Σούπερ έκπληξη της Δόξας, έριξε στο καναβάτσο τον Άρη

Δημοσιεύθηκε 18.12.2023
Σούπερ έκπληξη της Δόξας, έριξε στο καναβάτσο τον Άρη

Έφτασε η 15η αγωνιστική για τη Δόξα να πάρει την πρώτη της νίκη… και τι νίκη! Η ομάδα της Κατωκοπιάς έριξε στο καναβάτσο τον Άρη, υποχρεώνοντάς τον στην δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη συνολικά ήττα, κερδίζοντάς τον με 2-0.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς με τρεις τελικές στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε στις δύο που έστειλε εντός στόχου να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Στο 34’ ο Ασάντε, εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Βανά Άλβες έξω από την περιοχή, και έκανε το 1-0, ενώ στο 45+4’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γκομίς στην προσπάθεια να ανακόψει την πορεία της μπάλας την έστειλε προς τα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 2-0.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει με ουσία στο δεύτερο ημίχρονο, με τις καλύτερες ευκαιρίες του να έρχονται στις καθυστερήσεις με τα δυο διαδοχικά σουτ από τους Μοντνόρ και Σάβο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (90+4')

Στους τέσσερις βαθμούς έφθασε η Δόξα, που στους προηγούμενους 14 αγώνες μετρούσε μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, ενώ ο Άρης έμεινε στους 29 βαθμούς και είναι πέμπτος, απέχοντας έξι από την κορυφή.

Για το συγκρότημα της Λεμεσού είναι η τρίτη διαδοχική ήττα, καθώς στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, ενώ ενδιάμεσα είχε χάσει από τη Σπάρτα Πράγας στον τελευταίο του αγώνα στην Ευρώπη.

ΔΟΞΑ: Σισκόφκσι, Αντωνιάδης, Ε. Κυριάκου (79′ Στυλιανού), Πούριτς, Φοφανά, Ναμπί (79′ Τραϊτσέφκι), Σκόγκλαντ (68′ Κλεόφιλο), Βελκόφσκι, Αλσέους, Ασάντε, Τρούγιτς (84′ Σαντίκ).

ΑΡΗΣ: Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόσον, Καζού, Μπράουν (59′ Σπόλιαριτς), Στρούσκι (46′ Νίκολιτς), Μαγιαμπέλα (59′ Σουμάνσκι), Μοντνόρ, Κοκόριν, Γκομίς (68′ Σάβο).

ΣΚΟΡΕΡ: Ασάντε 34′, Γκομίς (αυτ.) 45’+4 / –

KITΡINEΣ: 64' Κυριάκου, 75' Αλσέους, 87΄ Τραϊτσέφσκι, 90' Πούριτς, 90' Σαντίκ, 90+2' Κλεόφιλο/ 69' Καζού, 90+1' Μοντνόρ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Αθανασίου Κυριάκος

AVAR: Στυλιανού Μάριος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ