Ο «Καραβίδας» το πιστεύει: «Είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα φύγουν έξι, θα έρθουν τέσσερις»

Δημοσιεύθηκε 5.12.2023
Ο «Καραβίδας» το πιστεύει: «Είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα φύγουν έξι, θα έρθουν τέσσερις»

Μπορεί η Δόξα σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο να μάζεψε μόλις έναν βαθμό, όμως ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» πιστεύει ότι μπορεί να σωθεί το συγκρότημα της ομάδας της Κατωκοπιάς και να γλιτώσει τη διαβάθμιση.

Στις δηλώσεις του στον Super Sport FM έκανε λόγο για ενίσχυση τον Ιανουάριο, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Για το αν πιστεύει πως η Δόξα θα τα καταφέρει και δεν θα υποβιβαστεί: «Βεβαίως. Πέρασε ένας γύρος από τους τέσσερεις. Έχουμε ακόμη τρεις. Η ομάδα γίνεται ήδη καλύτερη. Με τον Γιώργο Πετράκη είμαστε στο σωστό δρόμο, τον πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε τον Ιανουάριο για να ενισχύσουμε την ομάδα. Αν πέσουμε, θα πέσουμε όρθιοι. Πέρυσι η ΕΝΠ, πέντε παιχνίδια πριν το τέλος της α’ φάσης ήταν 12 βαθμούς πάνω από τη Δόξα. Κάναμε τον πιο μεγάλο προϋπολογισμό φέτος, βασιστήκαμε σε παίκτες-ονόματα αλλά η Δόξα δεν είναι για μεγάλα ονόματα. Είναι για διψασμένα παιδιά, νεαρούς, εκεί κάναμε λάθος. Ξεφύγαμε κατά 200 χιλιάδες».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Θα φύγουν έξι παίκτες και θα έρθουν τέσσερεις. Θα πέσει ο προϋπολογισμός κατά 25-30 χιλιάδες και… σώζων εαυτόν σωθείτω. Ας πανηγυρίζουν οι άλλοι… αντι-καραβιδικοί. Μακάρι να κάνουν όλοι ότι έκανε ο Καραβίδας για τη Δόξα. Σε αγώνα της β’ κατηγορίας, στο ΑΣΙΛ-ΕΝΠ, οι φίλοι της Ένωσης με έβριζαν. Δεν ξέρω γιατί, ίσως να έχουν πειραχτεί. Μακάρι να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία».

Για τον Πετράκη: «Είναι φοβερός προπονητής αλλά εξίσου κι ως άνθρωπος. Ελπίζω να μας αντέξει. Θα έρθουν τα αποτελέσματα, εγώ δεν ανησυχώ».

Για το ότι η Δόξα δεν εκμεταλλεύτηκε την νέα της έδρα στην Περιστερώνα: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, τελικά έγινε έδρα για τους άλλους. Είναι μεγάλο παράπονο που έχω. Θυμάμαι όταν έπαιζα στη Δόξα και είχαμε κόσμο. Πουλήσαμε 60 διαρκείας. Μπορεί και να μην μας αξίζει να έχουμε ομάδα στην α’ κατηγορία. Είχα μεγάλες προσδοκίες, απογοητεύτηκα πάρα πολύ».

Η πρόβλεψη του για το ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο: «Το είπα από το καλοκαίρι. Ο Άρης. Για να μην πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα. Έχει φοβερή ομάδα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Μίλησα με κάποιους παίκτες και τους είπα ότι αν θέλουμε να μην υποβιβαστούμε θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε. Τους λέω ότι είμαστε πίσω και μου λένε να μην ανησυχώ κι ότι δεν θα πάμε διαβάθμιση».

Η άποψή του για το πρωτάθλημα: «Μου αρέσει το ΑΠΟΕΛ και δεν πρέπει να το υποτιμάμε. Η Πάφος FC και ο Άρης επίσης, αλλά και η Ανόρθωση παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Με παραξένεψε η πορεία της ΑΕΚ. Η Νέα Σαλαμίνα μου αρέσει. Όλα τα άλλα είναι τα ίδια εκτός από τη Δόξα».

Αν σκέφτηκε να αναλάβει άλλη ομάδα: «Όχι ποτέ. Ίσως την Αναγέννηση Νικηταρίου».

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ