Έχει σφυγμό η Δόξα, ολοταχώς για υποβιβασμό ο Ακρίτας!

Δημοσιεύθηκε 5.3.2023
Έχει σφυγμό η Δόξα, ολοταχώς για υποβιβασμό ο Ακρίτας!

Η Δόξα πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, έφτασε τους 21 βαθμούς και με το διπλό επί του Ακρίτα (1-2), έπιασε την Ένωση στην 11η θέση που προσφέρει... σωτηρία. Για την ομάδα της Χλώρακας αυτή η ήττα είναι χωρίς αμφιβολία καταδικαστική αφού την κρατά στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν όλο το... ζουμί. Η Δόξα βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τρούγιτς (16΄) αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Γεωργίου (20΄). Ωστόσο μία άτυχη στιγμή του Καραγιάννη, αποδείχτηκε καθοριστική αφού το αυτογκολ του στο 30΄, χάρισε τη νίκη στη Δόξα που για τρίτο παιχνίδι έμεινε αήττητη μιας και προηγήθηκε η νίκη επί της Καρμιώτισσας και η ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Φυσικά θα μπορούσε να «τελειώσει» πρόωρα το ματς αλλά ο Σαντίκ απώλεσε πέναλτι, καθώς στο 45΄ σημάδεψε το δοκάρι. Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων στην επανάληψη, δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα αφού ο Σισκόφσκι είχε καίριες επεμβάσεις και για ένατο παιχνίδι, δεν γεύεται το νέκταρ της επιτυχίας. Σε αυτό το διάστημα, μετρά εφτά ήττες και δύο ισοπαλίες.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Καραγιάννης, Σαραβάνια (46΄ Ντραμέ), Μεντίμορετς, Σέχιτς, Εράσο (72΄ Αραούχο), Άμπραχαμ, Γαβριήλ, Ζουνίνιο (54΄ Δημοσθένους), Λόπες, Τόρες (83΄ Αμπντουσαλάμοφ).

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Μπένι (54΄ Ίλιτς), Κέρλα, Σαντίκ, Ασαμόα (82΄ Αντενόν), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασάντε (82΄ Τιτζιανί), Τρούγιτς (72΄ Ερέρα).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 67΄ Μεντίμορετς, 80΄ Σέχιτς / 33΄ Τρούγιτς, 81΄ Ερέρα, 86΄ Καραμανώλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ