Έμαθε τον… τρόπο και 5η σερί για τον ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 13.11.2022
Έμαθε τον… τρόπο και 5η σερί για τον ΑΠΟΕΛ

Μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία του, είχε όμως και πάλι τον τρόπο να πανηγυρίσει τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε αλώβητος από την Περιστερώνα κόντρα στη Δόξα (0-1), με τον Μαρκίνιος να είναι αυτός που με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε στο 33΄, έκρινε τον αγώνα. Η 5η σερί νίκη διατηρεί το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην 3η θέση και σε επαφή με τον δεύτερο Άρη (-1) και από την πρωτοπόρο Πάφο (-5). Να σημειωθεί πως ο Μιλόγεβιτς μετρά μόνο νίκες από τη μέρα που κάθισε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα πέντε στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.

Η Δόξα από την άλλη δέχθηκε ακόμη μία ήττα στο γήπεδό της, η οποία ήταν η Πέμπτη και με οκτώ βαθμούς βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο ΑΠΟΕΛ, που μετά το πρώτο 20λεπτο έλεγξε τον ρυθμό και σιγά σιγά πλησίαζε την περιοχή του Σισκόφσκι. Στο 33΄ βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μαρκίνιος ο οποίος δεν λάθεψε από τα έντεκα βήμα σε παράβαση που σφύριξε ο Μενέλαος Αντωνίου σε ανατροπή του Βραζιλιάνου από τον Στυλιανού.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερα πατήματα στην επανάληψη, πλησίασαν το γκολ με τον Μπένι, όμως γενικά ο ΑΠΟΕΛ διαχειρίστηκε το προβάδισμά του, απώλεσε κάποιες ευκαιρίες να «σκοτώσει» την πρόωρα την αναμέτρηση και απέδρασε με ένα σπουδαίο διπλό.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

- Τέλος αγώνα

75΄ - Ο Γουίλερ βρήκε τον Εφράιμ που σούταρε απευθείας, με τον Σισκίφσκι να διώχνει ενστικτωδώς.

60΄ - Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Σαντίκ κατέβασε στον Μπένι ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Χριστοδούλου.

46΄ - Πολύ καλή ενέργεια του Δώνη από δεξιά, πάσαρε στον Κβιλιτάια που έκανε το σουτ όμως κόντραρε η μπάλα στον αμυνόμενο και πήγε κόρνερ.

- Ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο

39΄ - Ωραία ενέργεια από τον Μαρκίνος από αριστερά, όμως η μπαλιά του δεν βρήκε κανέναν αποδέκτη.

33΄ ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ: Ο Μαρκίνιος μετέτρεψε σε γκολ την παράβαση που κέρδισε ο ίδιος, ανοίγωντας το σκορ για τους γαλαζοκίτρινους.

26' - Ωραία πάσα από τον Μαρκίνιος στον Βιγιαφάνες, με τον Σισκόφσκι να βγαίνει να κλείνει το πεδίο για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ και τη μπάλα να πηγαίνει κόρνερ

23' - Από καλή θέση ο Ίλιτς έκανε το σουτ, λίγο έξω η μπάλα

1' - Έναρξη του αγώνα

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν, Ασαμόα, Κοβάσεβιτς, Σόμπτζικ (56΄ Αμπντουλαχί), Ίλιτς (74΄ Ρονταλέγκα), Βαγιέχο, Μπένι, Ιωσηφίδης (46΄ Τιντζιανί), Σαντίκ.

AΠΟΕΛ: Χριστοδούλου, Τσεπάκ (46΄ Σατσιάς), Κρέσπο, Κοσταντίνοφ, Γουίλερ, Ντβάλι, Βιγιαφάνες (73΄ Ντάλσιο), Σαρφό, Μαρκίνιος (73΄ Εφραίμ), Δώνης (83΄ Μπλουμ), Κβιλιτάια.

ΣΚΟΡΕΡ: 33΄ πέν. Μαρκίνιος

KITΡΙΝΕΣ: 40΄ Κοβάσεβιτς, 45΄+1΄ Σόμπτζικ / 41΄ Βιγιαφάνες (3η), 59΄ Γουίλερ (3η), 65΄ Κβιλιτάια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου Μενέλαος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Κουμή Δημήτρης

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ