Κέρδισε (φιλικά) τον Απόλλωνα η Δόξα, στον πρώτο αγώνα στο γήπεδό της

Δημοσιεύθηκε 10.7.2022
Κέρδισε (φιλικά) τον Απόλλωνα η Δόξα, στον πρώτο αγώνα στο γήπεδό της

Το… πρώτο τους ξεμούδιασμα έκαναν στο γήπεδο «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης» η Δόξα και ο Απόλλωνας, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να επικρατεί με 1-0 στον πρώτο αγώνα που έγινε στο νέο της γήπεδο στην Περιστερώνα.

Για τις δύο ομάδες ήταν το πρώτο τους φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν. Το τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 20’ με τον Koντζόβιτς.

Ο Απόλλωνας έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως δεν βρήκε στόχο. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 60’ όταν ο Ντανίλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε το δοκάρι.

O Aλεξάντερ Τσόρνιγκερ επέλεξε στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών τους Δημητρίου, Καμπράλ, Χρυσοστόμου, Νογιόκ, Χαμάς, Ψύχας, Τζουμ, Αυγουστή, Ογκέντα, Νταμπό, Ποντικός, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν οι Πεϊσότο, Μαυρίας, Ρομπέρζ, Β. Γιοβάνοβιτς, Σπόλιαριτς, Ίντζια, Τσόλου, Αλεσάμι, Παναγιώτου και Βα.

Ο τεχνικός της Δόξας, Νίκος Ανδρονίκου, στην αρχική σύνθεση επέλεξε τους εξής: Πρινιωτάκης, Κούρος, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Καμαρά, Μπένι, Κοβάσεβιτς, Βρίκκης, Κιντέν, Αντουλάϊ.

*Σημειώνεται ότι ο αγώνας ήταν διάρκειας μισής ώρας σε κάθε ημίχρονο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ