Αρμπελόα: «Μην κατηγορείτε τους παίκτες, εγώ φταίω»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Ξανά τριγμή στη Ρεάλ Μαδρίτης
Οδυνηρή ήττα για τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα μάλιστα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 1-0 από τη Χετάφε, η οποία την άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με τους παίκτες να αποδοκιμάζονται από τους φιλάθλους.
Η ήττα αυτή δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τη «βασίλισσα» στην προσπάθεια της να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ μόνο σίγουρος δεν πρέπει να νιώθει ο Αλβαρο Αρμπελόα στον πάγκο της. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως ανέλαβε την ευθύνη της ήττας:
«Εγώ φταίω για την ήττα αυτή και όχι οι παίκτες. Δεν μας επηρέασε η απουσία των Μπαπέ και Μπέλιγχαμ. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης έχουμε αρκετούς παίκτες για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και δεν θα ψάξω για δικαιολογίες. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Απομένουν ακόμα 36 βαθμοί να διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Χάσαμε μόνο τέσσερις βαθμούς, μπορούμε να προλάβουμε. Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε τους 36 βαθμούς που απομένουν. Πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα στο Βίγκο. Κανείς δεν τα παρατάει. Μην κατηγορείτε τους παίκτες, εγώ φταίω».
