«Παγώνει» δύο αποχωρήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Παγώνει» δύο αποχωρήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Αμορίν δεν θέλει να μείνει... ξεκρέμαστος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να «παγώσει» ορισμένες αποχωρήσεις ενόψει Ιανουαρίου, καθώς ο Ρούμπεν Αμόριμ ετοιμάζεται να διαχειριστεί τις απουσίες που θα προκαλέσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, ωστόσο η επικείμενη συμμετοχή του Μπράιαν Εμπεμό με το Καμερούν στο Κόπα Άφρικα αναμένεται να δημιουργήσει κενά στο ρόστερ. Παράλληλα, οι Αμάντ Ντιαλό και Νουσέρ Μαζραουί είναι πιθανό να κληθούν επίσης στις εθνικές τους ομάδες. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη «Sun», η διοίκηση έχει αποφασίσει να μην επιτρέψει αποχωρήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ακόμη κι αν υπάρξουν σχετικά αιτήματα από παίκτες.

Οι Τζόσουα Ζίρκζι και Κόμπι Μέινου είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που φημολογούνταν πως ενδέχεται να αποχωρήσουν, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει. Μάλιστα, ο Ζίρκζι, ο οποίος έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές ως τώρα και δεν έχει σκοράρει εδώ και δέκα μήνες, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, αλλά η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να τον κρατήσει.

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.