Θεότρελο Derby d’Italia με νικήτρια τη Γιουβέντους

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Θεότρελο Derby d’Italia με νικήτρια τη Γιουβέντους

Με δυο ανατροπές η Γιουβέντους κέρδισε την Ίντερ

Πέρυσι, το ίδιο παιχνίδι, αλλά στο «Σαν Σίρο», ολοκληρώθηκε στο 4-4 και φέτος, οι Γιουβέντους και Ίντερ φρόντισαν να κάνουν το Σάββατο της 13ης Σεπτεμβρίου του 2025, το ίδιο εντυπωσιακό για τον κόσμο, όπως και στις 27/10/2024.

Όπως και τότε, που ο Γιλντίζ είχε κάνει τους «νερατζούρι» να … χτυπιούνται και να τα βάζουν με τις κακές τους αντιδράσεις και την κακή τους μοίρα, έτσι και φέτος, η Πρωταθλήτρια του 2024 έμεινε αποσβολωμένη, τη στιγμή που η «Γηραιά Κυρία» κατάφερνε μέχρι το 90’+1’ να κάνει… ανατροπή στην ανατροπή και να φτάσει στο 4-3.

Οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν με το ωραίο χαμηλό τελείωμα με το αριστερό από τον Κέλι για το 1-0 στο 14ο λεπτό, για να έρθει η πρώτη απάντηση από τη Μίλαν με ένα μαγικό αριστερό σουτ του Τσαλχάνογλου στο 30’.

Ο Γιλντίζ απάντησε στη… μαγεία του Τούρκου και με μακρινή προσπάθεια έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Γιουβέντους με 2-1 στο 38’. Πάλι ο «Τσάλχα» και αυτή τη φορά με ακόμα πιο ωραίο τέρμα, στοπάροντας με το στήθος και «εκτελώντας» με το δεξί έκανε το 2-2, για να έρθει ο Μάρκους Τουράμ από εκτέλεση κόρνερ του Ντιμάρκο να κάνει το πρώτο come-back στο ντέρμπι, για το 3-2 των Μιλανέζων στο 76’.

Ο αδερφός του, ο μικρός Κεφρέν, θα τιμωρούσε την ολιγωρία της άμυνας των «νερατζούρι» στο 83’ για να ισοφαρίσει σε 3-3 με κεφαλιά, ενώ, στο 90’+1’ ο Άντζιτς με εκπληκτικό μακρινό σουτ νίκησε τον Ζόμερ για το τελικό 4-3 σε ακόμα ένα θεότρελο Derby d’Italia.

Πηγή: sport-fm.gr

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

|
|
|
|
|