Γράφει ξανά ιστορία η Στεφανί Φραπάρ

Δημοσιευτηκε:

Γράφει ξανά ιστορία η Στεφανί Φραπάρ

Η Στεφανί Φραπάρ θα γράψει το όνομα της ακόμα μια σελίδα της ιστορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς ορίστηκε στο ματς της Κόστα Ρίκα με τη Γερμανία και θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα διευθύνει παιχνίδι του Μουντιάλ ανδρών.

Η Στεφανί Φραπάρ ήταν τέταρτη διαιτητής του Μεξικό - Πολωνία, έγινε η πρώτη γυναίκα ρέφερι που ορίστηκε σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών και συνεχίζει να γράφει ιστορία. 

Η 38χρονη Γαλλίδα θα γίνει την Πέμπτη (1/12, 21:00) η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει σε ματς Μουντιάλ, καθώς θα διευθύνει την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Κόστα Ρίκα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων.

Την Φραπάρ θα πλαισιώσουν ακόμα δυο γυναίκες «ρεφ», καθώς βοηθοί θα είναι η Σαλίμα Μουκανσάγκα από τη Ρουάντα και η Γιοσίμι Ιαμάστα από την Ιαπωνία.

gazzetta.gr

Κατηγορίες