Η Σεντ Ετιέν συγκέντρωσε χρήματα μέσω εικονικών εισιτηρίων
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Eξαιρετική πρωτοβουλία από την Σεντ Ετιέν, για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας στη μάχη που δίνει για την καταπολέμηση του κορωνοϊού
Eξαιρετική πρωτοβουλία από την Σεντ Ετιέν, για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας στη μάχη που δίνει για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.
Ο γαλλικός σύλλογος αποφάσισε να ξεκινήσει έρανο πωλώντας εικονικά εισιτήρια στο συμβολικό ποσό ενός ευρώ για τον τελικό του Coupe de France, τον οποίο έπρεπε να δώσει με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν στις 25 Απριλίου.
Έτσι πουλήθηκαν 80 χιλιάδες εισιτήρια, καλύπτωντας την χωρητικότητα του «Stade de France». Η ενέργεια της γαλλικής ομάδας ολοκληρώθηκε χθες, δεδομένου ότι το γήπεδο δεν ήταν μόνο ουσιαστικά γεμάτο, αλλά οι δωρεές ήταν ακόμη υψηλότερες από τον καθορισμένο στόχο, μιας και συγκέντρωσε 88.085 ευρώ.
? Compteur explosé ?
Le @StadeFrance est trop petit pour le Peuple Vert !#ASSECœurVert ? a récolté plus de 8️⃣8️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ € en soutien aux chercheurs du @ChuSaintEtienne ! ? pic.twitter.com/HElx2AcrKk
— AS Saint-Étienne (@ASSEofficiel) April 14, 2020