Άρης: Για πλεονέκτημα και... ποιος ξέρει;

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.5.2023
Άρης: Για πλεονέκτημα και... ποιος ξέρει;

Ο Άρης έφτασε αισίως στο προτελευταίο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – το οποίο, όμως, ενδέχεται να αποδειχθεί και… τελευταίο. Απόψε στις 19:00 η «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχεται στο στάδιο «Alphamega» την Ομόνοια για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, έχοντας έναν κι αδιαπραγμάτευτο στόχο: τη νίκη, η οποία (στο χειρότερο σενάριο) θα τη στείλει σε τελικό πρωταθλήματος το άλλο Σάββατο (27/5) με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς για να χάσει τον τίτλο θα πρέπει να ηττηθεί με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Αλλά… ποιος ξέρει; Ίσως να μην χρειαστεί καν να περιμένει ο Άρης, καθώς εφόσον ο ίδιος κερδίσει το τριφύλλι και την Κυριακή ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει στη Λεμεσό τον Απόλλωνα, θα στεφθεί πρωταθλητής ρίχνοντας… «άκυρο» στο σενάριο τελικού.

Τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία της ομάδας της Λεμεσού έπεσε βάρος και στον τομέα της ψυχολογίας, καθώς, όσο κι αν ο Άρης είχε στόχο «την Ευρώπη και βλέπουμε», εδώ που έφτασε, διεκδικώντας με τόσες αξιώσεις τον τίτλο, έβαλε μόνος του αφόρητη πίεση στον εαυτό του, την οποία θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τώρα που η μπάλα… καίει περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Την ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια να μην επηρεαστεί η ομάδα από τα όσα ακούγονται για το παιχνίδι με την Ομόνοια σε σχέση με αδιαφορία του τριφυλλιού λόγω του τελικού κυπέλλου που έπεται σε πέντε μέρες. Στον Άρη αναγνωρίζουν πόσο επικίνδυνο μπορεί να αποβεί το να κατέβουν στο ματς έχοντας στο μυαλό και κάτι τέτοιο, το χαρακτηρίζουν «παγίδα» και βλέπουν με πάσα σοβαρότητα τον αγώνα, ώστε η ομάδα να δώσει το 100% και να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει «αγκαλιά» με το ιστορικό πρώτο πρωτάθλημα.

Σημαντικές απουσίες, σημαντικές επιστροφές

Με σημαντικές απουσίες αλλά και σημαντικές επιστροφές πάει ο Άρης στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν έχει στη διάθεσή του δύο μέλη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος (όπως αναδείχθηκε από τον ΠΑΣΠ), τους Πηλέα και Μπαμπίκα, όμως παράλληλα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στον MVP του πρωταθλήματος Κακόριν και τους Γιαγκό, Σόκε.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο τερματοφύλακας της χρονιάς (τέταρτο μέλος του Άρη στην κορυφαία ενδεκάδα) Βανά Άλβες, με τους Μποάκι, Γιαγκό, Μπρόρσον και Καζού να αναμένεται να συνθέσουν την αμυντική τετράδα. Επικρατέστεροι για το δίδυμο του κέντρου είναι οι Σόκε και Στρούσκι, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Κακόριν-Γκομίς έχοντας στα άκρα τους Μπένγκτσον και Μαγιαμπέλα. Θέση διεκδικούν επίσης οι Μουσούντα και Μπράουν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες