Φέτος θέλει να έχει ρόλο
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Λίγο οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν αρκετά και λίγο οι επιλογές των προπονητών που εργάστηκαν πέρσι στον Απόλλωνα αποτέλεσαν τροχοπέδη για τον Ντανίλο Σπόλιαριτς, ώστε να προσφέρει περισσότερα. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός κατέγραψε λίγο πάνω από 1.000 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα (1.176 συγκεκριμένα), ξεκινώντας μόλις στα 11 από τα 26 στην αρχική ενδεκάδα.
Και παρόλο που ενδεχομένως να γίνουν προσθήκες στο κέντρο, είναι έτοιμος να γίνει βασικό γρανάζι και να έχει ρόλο. Παρόλο που σε αυτό τον χώρο δεσπόζει η φυσιογνωμία του Χάμπου Κυριάκου αλλά και του Ίσρα Κολ. Θα προσπαθήσει λοιπόν, μπαίνοντας στον τέταρτό του χρόνο στο γαλάζιο οπλοστάσιο, να κάνει τη διαφορά και να γίνει απαραίτητος, κάτι που θα του φέρει σταθεροποίησή του στο αρχικό σχήμα.
Σαφώς είναι πιο έμπειρος και αντιλαμβάνεται τι έκανε λάθος τα προηγούμενα χρόνια. Και στο χέρι του είναι να τα διορθώσει για να κάνει το ξεπέταγμά του.
Όσον αφορά τη στελέχωση ενόψει της νέας σεζόν, για την ώρα υπάρχουν τρεις παίκτες που έχουν συμφωνήσει. Πρόκειται για τους κεντρικούς αμυντικούς Πραξιτέλη Βούρο και Ζουλιέν Σελεστίν, όπως και τον δεξιό μπακ Κάρλος Μπαραχόνα.
Να σημειωθεί πως δεν έχουν ανακοινωθεί όπως ούτε και ο προπονητής Άντριαν Γκούλα και έτσι αναμένονται μαζεμένες ανακοινώσεις από τον Απόλλωνα.