Ο Απόλλωνας έκανε το απίθανο να είναι... εφικτό
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Αν μη τι άλλο ο Απόλλωνας κράτησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε σε βάρος του ΑΠΟΕΛ. Και μπορεί να μην εξαρτάται καθαρά από αυτόν, όμως στην εξόρμησή του στην Πάφο την προσεχή Κυριακή (28/05) επιβάλλεται να πάρει το διπλό και αν του κάνει τη χάρη η Ομόνοια και δεν χάσει από την ΑΕΚ, τότε θα χαρεί έναν στόχο σαν κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γιατί με όσα ακολούθησαν μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα (09/02) και την αβεβαιότητα σε όλα τα μέτωπα που έφερε αυτό το χαστούκι, ήταν απίστευτη η... επιστροφή του.
Σε αυτή τη μεγάλη επιστροφή, σαφώς συνέβαλε ο Μπογκτάν Αντόνε, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Απόλλωνας έκανε το απίθανο να είναι εφικτό. Μαζί του «αναγεννήθηκαν» αρκετοί παίκτες, με τον Χάμπο Κυριάκου να είναι το πιο τρανό παράδειγμα. Ωστόσο, παρά τις έξι νίκες στα πλέι οφ, οι δύο εκ των οποίων πάνω στην ΑΕΚ, την ομάδα που κατέχει αυτή τη στιγμή την προνομιούχο θέση, είναι σε μειονεκτική θέση.
Φυσικά, σημεία αναφοράς στην ανατροπή επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Ιωάννης Πίττας ο οποίος έφτασε τα 17 γκολ και υπολείπεται ένα για να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, εκτός από τον αγώνα με την Πάφο θα μείνει ο Ουάρντα λόγω καρτών όπως και ο Ρομπέρζ. Τα συμβόλαια αυτών των δύο παικτών είναι αυτά που «καίνε» τη διοίκηση Κίρζη και μετά το πέρας του πρωταθλήματος, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.