Αυγουστή: «Με στήριξε πολύ ο κόσμος, να μην ξεχνάμε πως είχαμε συνέχεια αντιπαραθέσεις»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.1.2022
Αυγουστή: «Με στήριξε πολύ ο κόσμος, να μην ξεχνάμε πως είχαμε συνέχεια αντιπαραθέσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet ήταν το βράδυ της Πέμπτης (13/1) ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή.


Διαβάστε τις τοποθετήσεις του...


Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ έκλεισε το 2021 με τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν ένα παιχνίδι που ποτέ στην Κύπρο δεν το ξαναζήσαμε, παίξαμε 26/12, πρώτη φορά στην Κύπρο έγινε αυτό. Καταφέραμε και οι δύο ομάδες να προσφέρουμε καλό θέαμα και σίγουρα αρκετός κόσμος έμεινε ευχαριστημένος. Αυτό έχει περάσει, κρατάω τον καλό ρυθμό που είχαμε, να τον συνεχίσουμε γιατί πέρασαν αρκετές μέρες και να είμαστε έτοιμοι σε μια δύσκολη έδρα το βράδυ του Σαββάτου και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


Πώς διαχειρίζεται την κατάσταση και τις απουσίες: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους, για όλες τις ομάδες. Ελπίζω ότι κρατήσαμε σε ψηλό βαθμό ετοιμότητας τους παίκτες και πρέπει να το δείξουμε στο παιχνίδι με τον Εθνικό, αυτός ήταν ο στόχος μας στον Αρχάγγελο, βγάλαμε κάποια προγράμματα για αυτές τις μέρες που απουσίαζαν οι παίκτες κι επέστρεψαν στο γήπεδο, αυτό που θα κρατήσω είναι ότι μέσα από τα παιχνίδια πρέπει να ξαναβρούμε τον καλό ρυθμό μας και να μπορέσουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα, είναι δύσκολο πρωτάθλημα, νομίζω είμαστε η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους παίκτες, αυτό από εδώ και πέρα θα παίξει τον δικό του ρόλο στη συνέχεια, θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πιστεύω με αυτό το ρόστερ θα ανταποκριθούμε και στις δύο διοργανώσεις».


Για το ότι δεν ξεκίνησε καλά: «Ξέρω πολύ καλά πού έχω έρθει, ήξερα πως θα ήταν δύσκολο. Ο κάθε προπονητής δουλεύει τη δική του φιλοσοφία, βάζει τα δικά του πράγματα. Σίγουρα θα ήταν καλό με την πρόσληψη μου να παίρναμε θετικά αποτελέσματα, δεν ήρθε αυτό, δουλέψαμε πολύ, μας στήριξε πάρα πολύ ο κόσμος. Να μην ξεχνάμε ήμουν ένας προπονητής που είχαμε συνέχεια αντιπαραθέσεις τα τελευταία χρόνια, ήμασταν αντιμέτωποι, αυτό που έγινε με εμένα το εκτιμώ πάρα πολύ και θέλω να τους ευχαριστήσω, από την πρώτη στιγμή ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και σε εμένα. Σημασία έχει να πετύχουμε τους στόχους, από τη στιγμή που είσαι μεγάλη ομάδα οι στόχοι είναι εκεί και πρέπει να τους διεκδικείς κάθε χρόνο».


Για τον κόσμο: «Είναι το μεγάλο κλειδί ο κόσμος, το είπαμε και στα αποδυτήρια, όταν καταφέρνουμε να φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο σημαίνει κάτι κάνουμε καλά. Αγωνιστική βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια μπορούσαμε για καλύτερα αποτελέσματα, δεν τα καταφέραμε, ο κόσμος στήριξε την ομάδα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι με πιο λίγες αγωνιστικές και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί, θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου».


Για τις τέσσερις σερί ισοπαλίες που έφεραν πίσω τον ΑΠΟΕΛ: «Αυτά τα παιχνίδια μας κράτησαν πίσω στη βαθμολογία γιατί όταν προσπαθείς για τη νίκη σίγουρα όταν παίρνεις έναν βαθμό δεν είναι το καλύτερο. Σε όλα τα παιχνίδια εκτός από την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Ξέρουμε ότι φέτος αν δεν δώσεις το 100% μέχρι το τέλος, μια λεπτή γραμμή, μια λεπτομέρεια σού στοιχίζει, είδαμε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, είναι ξεκάθαρο, στα ρόστερ των ομάδων. Είναι όλες, ακόμα και η τελευταία από την πρώτη, αν δεν είναι συγκεντρωμένη 100% δύσκολα θα πάρει τους βαθμούς».


Για το ότι αρκετά ηχηρά ονόματα δεν έχουν προσφέριε τα αναμενόμενα: «Κάποιοι παίκτες ακολούθησαν την ομάδα στην προετοιμασία, κάποιοι λόγω κορωνοϊού όχι, κάποιοι ήρθαν μετά. Αυτό επηρέασε στη φυσική κατάσταση, όταν χάνεις μέρες στην προετοιμασία το βρίσκεις μπροστά σου στο πρωτάθλημα. Θελήσαμε να βάλουμε  τος παίκτες στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, δεν ήταν εύκολο όμως αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχουν πιστέψει και οι παίκτες ότι μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα, δεν έχουν να ζηλέψουν από καμιά ομάδα.


Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν έχουν δείξει αυτό που ξέρουν. Πρέπει εμείς να καταφέρουμε να πάρουμε το καλύτερο από εδώ και πέρα από αυτούς τους παίκτες για να μας βοηθήσουν στη συνέχεια, είναι δύσκολη, θέλουμε να ανταποκριθεί όλο το ρόστερ. Για μένα τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα, θα είναι παιχνίδια έξι βαθμών. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτούς τους παίκτες, όλους τους παίκτες, να δείξουν ένα θετικό πρόσωπο και πιστεύω ότι η ποιότητα είναι εκεί, άρχισε και φαίνεται στο γήπεδο, κάθε παιχνίδι πρέπει να βελτιωνόμαστε. Είναι σημαντικό να έχουμε συνέχεια, το πιο σημαντικό. Τώρα το πιο σημαντικό είναι με την Άχνα. Έχει ενισχυθεί ο Εθνικός. Ξέρουμε πόσο δύσκολη έδρα είναι το Δασάκι. Μικρό γήπεδο. Οι λεπτομέρεις σε αυτό το γήπεδο μετράνε πολύ».


Για το ξεκίνημα του στον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα στοίχημα. Όπως ξεκίνησα στον Απόλλωνα και καταφέραμε και κάναμε αυτά τα 3,5 χρόνια μια πάρα πολύ καλή πορεία και διεκδικήσαμε τα πάντα, μετά όταν ήρθα εδώ στο ΑΠΟΕΛ είναι ακόμη ένα στοίχημα, όταν η ίδια η διοίκηση σε αναγνωρίζει αυτά που έκανες τα περασμένα χρόνια, ειδικά ο κ. Φωτίου που είπε ότι δικαιωματικά βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ο Σωφρόνης, ένας ανταγωνιστής που μας κέρδισε και ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, είσαι υπόχρεος να τους δικαιώσεις αυτούς που σε έφεραν και να πείσεις τον κόσμο ότι η δουλειά που έκανες τα προηγούμενα χρόνια τη δείχνεις φέτος στον ΑΠΟΕΛ. Αυτός είναι ο στόχος μου εμένα και των συνεργατών μου, να καταφέρουμε αυτά που αναγνώρισαν τότε να τα δείξουμε στο ΑΠΟΕΛ».


Αν μπορεί να πετύχει τους στόχους από την πρώτη χρονιά: «Αυτό που είπαμε στο σπίτι του προέδρου, ήταν ότι θα έρθω ένα χρόνο, να δεις τη δουλειά και να δεις μετά αν αυτή η δουλειά είναι καλή, σεβαστή από όλους και να αποφασίσεις αν συνεχίζουμε. Να δούμε αν μπορούμε, και ξέρουμε πού βρισκόταν ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και με τα θέματα με τον κορωνοϊό. Να βγάλουμε την ομάδα ψηλά και να διεκδικήσουμε, γιατί μπορούμε, πιστεύω πολύ στους παίκτες, να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους».


Για Ζοάο Πέδρο και Έσελινγκ: «Έχω μια σεβαστή εικόνα για πολλούς παίκτες που ήρθαν και πρόσφεραν αρκετά πράγματα στην Κύπρο. Και θα συνεχίσουν να προσφέρουν. Αυτό το παράδειγμα, όταν βρήκα τον Ακοράν στην ΑΕΚ μου είπαν πολλοί για την ηλικία του. Και βλέπουμε πόση ποιότητα βγάζει και τι μπορεί να κάνει. Έχω αρκετά καλή εικόνα για τον Ζοάο. Εκεί που πήγε δεν σταμάτησε να αγωνίζεται και έρχεται έτοιμος. Θα μας δώσει λύσεις με τους υπόλοιπους. Γιατί δεν είναι μόνο τα παιχνίδια. Στον Αρχάγγελο υπήρχε ένα θέμα, δεν υπήρχε δεύτερος δεξιός μπακ, αναγκάζεσαι στις προπονήσεις να αλλάζεις πράγματα, να βάζεις άλλους παίκτες και το επίπεδο σίγουρα εκεί δεν είναι το ίδιο ψηλό. Θέλω να έχω δύο ισάξιες ενδεκάδες στις προπονήσεις και να γίνεται μάχη, η εικόνα που βγάζεις στις προπονήσεις τη βγάζεις και στους αγώνες. Με Ζοάο και Έσελινγκ θα έχουμε αρκετή ποιότητα στην άμυνα από δύο πολύ καλούς παίκτες και οι ίδιοιθα ενισχύσουν και την ποιότητα στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό, είναι δύο παίκτες που έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, για τον Ζοάο έχω εξαιρετική εικόνα, είμαι σίγουρος ότι θα δώσει αυτά που θέλω στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι θα αρχίσουμε σιγά σιγά, η ποιότητα και το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά καλό και θα βοηθήσει. Το ρόστερ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια».


Για το τι προηγήθηκε του ντέρμπι με την Ομόνοια: «Όταν παίρνεις τους παίκτες από το απόγευμα για προπόνηση και μετά απευθείας στο ξενοδοχείο, όλοι φεύγουν από τις οικογένειές τους. Όταν πήγαμε στην προπόνηση είδα από την αρχή ότι είχαν διάθεση, περίμεναν το παιχνίδι, δεν έβλεπες να λέει κάποιος γιατί κόουτς δεν μας έφερες την επόμενη μέρα. Μετά ακολούθησε το ξενοδοχείο, εκεί οι ίδιοι οι παίκτες οργάνωσαν ένα ωραίο παιχνίδι και όλοι μαζί περάσαμε το βράδυ όμορφα, πήγαμε στα δωμάτια και την επομένη υπήρχε διάθεση. Βλέπεις πόσο σημαντικό, πόσο περίμεναν αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν θα ξαναυπάρχει τέτοια μέρα παιχνίδι, γράφτηκε στην ιστορία, καταφέραμε και το γράψαμε θετικά».


Για την προετοιμασία: «Όλοι εκεί στον Αρχάγγελο έχουν βγάλει ειδικά προγράμματα για τον κάθε παίκτη ειδικά αυτό το διάστημα, και αυτοί που νόσησαν και είναι σπίτι. Όλοι μαζί δουλεύαμε όλο το διάστημα για να μην έχουμε μεγάλες αποστάσεις στις επιστροφές και να μην χάσουμε έδαφος, είναι σημαντικό πώς θα επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής μετά από κάποιες μέρες στο σπίτι, είναι σημαντικό να μπορέσει να δουλεύει μόνος του στο σπίτι και να έρθει πίσω όσο πιο δυνατό πιο έτοιμος. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, επέστρεψαν αρκετοί, είμαστε σε καλό δρόμο για το παιχνίδι του Σαββάτου».


Για την ατάκα του πριν την Ομόνοια ότι κάποια ομάδα θα την πληρώσει και το ότι απαιτείται συνέχεια: «Κάποιοι μπορούν να πουν ότι πήρα ρίσκο που έκανα αυτή τη δήλωση γιατί ακολουθούσε μεγάλο παιχνίδι. Έβλεπα αυτή την ανοδική πορεία, ότι οι παίκτες άρχισαν και γίνονταν πιο γρήγοροι, πιο απλοί, πιο κάθετοι, κίνηση χωρίς μπάλα, δημιουργούν προβλήματα στον αντίπαλο, περισσότερη αυτοπεποίθηση, είναι κομμάτια που τα παίρνεις με τα αποτελέσματα. Θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα για να μας βοηθήσει, σου δίνει  δυναμική για τη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να δείξουμε το Σάββατο είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε με την Ομόνοια, να μπούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο».


Τα αγωνιστικά ενόψει Εθνικού και ότι δεν υπολογίζονται Πέδρο και Έσελινγκ: «Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία προπόνηση. Είμαστε σε καλό δρόμο, επέστρεψαν αρκετοί, θα είμαστε δυνατό σύνολο, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Να καταφέρουμε όλοι μαζί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας δώσουν δυναμική, έχουμε και δύο παιχνίδια που μας περιμένουν στο πρωτάθλημα, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό».


«Σίγουρα όλοι κρίνουν ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τους στόχους, είναι καλό, σου δίνει κίνητρο να τους διαψεύσεις. Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ καλό κι αυτό οφείλεται στον σωστό προγραμματισμό των μικρομεσαίων ομάδων που έφεραν πολλούς καλούς παίκτες κι έχουν μικρύνει τις διαφορές. Βλέπουμε Πάφο και Άρη που είναι ψηλά, ειδικά η Πάφος πρώτη φορά έχει κάνει σωστό προγραμματισμό με λίγες προσθήκες, σωστή προετοιμασία, ο Άρης έφερε πολλούς καλούς παίκτες και του αξίζουν συγχαρητήρια, είναι η ευχάριστη έκπληξη, δυνατό ρόστερ, δυσκόλεψε όλες τις ομάδες. Κι όταν περάσαμε εμείς από το Τσίρειο, εγώ είπα ότι πολλές ομάδες δεν θα περάσουν εύκολα από το Τσίρειο και είδαμε ότι κέρδισε πολλές ομάδες γιατί το ρόστερ του είναι πάρα πολύ ποιοτικό και δικαιωματικά βρίσκεται εκεί. Εμείς πρέπει στα δικά μας παιχνίδια να καταφέρουμε να παίνρνουμε τους βαθμούς για να τους φτάσουμε. Όταν υπάρχουν πολλές ομάδες μπροστά σου, το λάθος δυσκολεύει τα πράγματα».


«Εγώ θα μιλήσω για τον πρόεδρο, πρώτη φορά έχω μιλήσει τόσο πολύ με τον πρόεδρο, τα προηγούμενα χρόνια μιλούσαμε 2-3 λεπτά πριν τα παιχνίδια. Τώρα που έχω συνέχεια επαφή μαζί του, είναι αισιόδοξος πρόεδρος, δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ομάδα, το πιστεύει, το πιστεύω κι εγώ πάρα πολύ, για αυτό είμαι εδώ κι αυτό που απομένει, να πειστούν και οι ίδιοι παίκτες ότι μπορούν να κάνουν πράγματα και όλοι μαζί να δείξουμε το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων, ειδικά σε αυτό με την Ομόνοια, να συνεχίσουμε έτσι».


Για τον Σατσιά και τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει μέλλον, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί αυτές οι ομάδες που είναι συνέχεια στην πρίζα δεν δίνουν πολλές ευκαιρίες. Βλέπουμε ότι ο Γιάννης έχει αρκετά καλά στοιχεία και πολύ καλό χαρακτήρα ως ποδοσφαιριστής, έχει ποδοσφαιρική παιδεία, καθημερινά δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Θέλουμε να έχουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες γιατί όταν υπάρχει ποιοτικό ρόστερ θα υπάρχουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Δεν θα έχεις αγωνία ότι λείπει ο Σωφρόνης και θα παίξει ο Γρηγόρης. Αυτός που θα μπει να αντικαταστήσει να παίξει και καλύτερα από αυτόν που έλειπε».


Για τη διαιτησία και το VAR: «Αυτά πλέον έχουν αλλάξει. Η τεχνολογία μπήκε αρκετά στο ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να βοηθήσουν το άθλημα από όλες τις πλευρές, ότι είναι για κάθε ομάδα να δίνεται και να συνεχίζουμε. Στο ΑΕΚ-Απόλλων ο νεαρός διαιτητής είχε πολύ δύσκολο έργο και τα πήγε πολύ καλά. Τον βοήθησαν οι παίκτες παρότι ήταν δυνατό παιχνίδι κι έβγαλε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όσο πιο κοντά έρθουν οι παίκτες με τους διαιτητές θα κάνουν πιο εύκολο το έργο τους. Θέλουμε να έχουμε Κύπριους διαιτητές, έρχονται δύσκολα παιχνίδια, εύχομαι να είναι σε καλή κατάσταση και να τα βγάλουν πέρα γιατί κάθε ομάδα διεκδικεί τους στόχους της, κάθε λεπτομέρεια μετρά και ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και όποια ομάδα δείξει ότι μπορεί και θέλει παραπάνω να το κερδίσει να το κερδίσει. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος και εμάς και της διαιτησίας, να φύγει η προκατάληψη και να καταφέρουμε από τη στιγμή που είναι το VAR και μπορεί να διορθώσει πράγματα, να πείσουμε το φίλαθλο κοινό, που με όλες αυτές τις εκπομπές έχει άποψη, να του δώσουμε τη θετική εικόνα από όλες τις πλευρές».


«Θα είναι δύσκολη χρονιά, είναι διεκδικητική, όσο κι αν πολλοί δεν το βλέπουν, όταν βγαίνουν δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτό φέρνει παραπάνω ανταγωνισμό κι αυτό οφείλεται στις ομάδες μας που έδωσαν αρκετούς βαθμούς. Θέλει η κάθε ομάδα τη νέα χρονιά να διεκδικήσει την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι ο ανταγωνισμός από τη στιγμή που υπάρχουν δύο εισιτήρια. Ακόμα και ο Άρης από τη στιγμή που βρίσκεται εκεί θα θέλει να διεκδικήσει αυτή τη θέση».


«Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το κομμάτι με τους ξένους, σίγουρα οι ξένοι προσέφεραν πάρα πολλά στο πρωτάθλημα, αυτό που πρέπει και βλέπουμε ότι έγινε είναι η νοοτροπία του Κύπριου παίκτη που έχει αλλάξει, δουλεύει παραπάνω ώρες, πιστεύει παραπάνω στον εαυτό του, έχει θυσιαστεί παραπάνω από ότι προηγουμένως, είναι επαγγελματίας όπως τον ξένο και όταν του δοθεί η ευκαιρία προσφέρει στην ομάδα του».


«Αυτό που βλέπουμε φέτος στον ΑΠΟΕΛ, τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα δεν θα ήταν δεκτό, Στηρίζουν πάρα πολύ τους παίκτες και την ομάδα και για αυτό είμαστε υπόχρεοι να τους ανταμείψουμε που μας στηρίζουν στα δύσκολα. Αρχίζουν ανταγωνιστικά παιχνίδια που θα κρίνουν πάρα πολλά, ομάδες που είναι πιο ψηλά, ΑΕΚ, Απόλλων, Άρης, σίγουρα πρέπει η δική μας ομάδα κάθε παιχνίδι να κερδίζει γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο, είναι αρκετοί ψηλά και ακολουθούν παιχνίδια έξι βαθμών, η ομάδα που χάνει βαθμούς δύσκολα θα προλάβει στη συνέχεια».


Το μήνυμά του: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ήταν μια σημαδιακή μέρα το '16, έχασα τη μητέρα μου τη μέρα που ανέλαβα τον Απόλλωνα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα δύσκολα για μένα είναι μικρά, θα τα υλοποιήσω, να προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Αυτά τα Χριστούγεννα κάνουμε δώρο ΑΠΟΕΛ» - Πακέτα εισιτηρίων για τον β

«Αυτά τα Χριστούγεννα κάνουμε δώρο ΑΠΟΕΛ» - Πακέτα εισιτηρίων για τον β' γύρο

«Αυτά τα Χριστούγεννα κάνουμε δώρο ΑΠΟΕΛ» - Πακέτα εισιτηρίων για τον β' γύρο

ΑΠΟΕΛ: Και τώρα... με ορμή για την κορυφή

ΑΠΟΕΛ: Και τώρα... με ορμή για την κορυφή

ΑΠΟΕΛ: Και τώρα... με ορμή για την κορυφή

Mια χαρά δούλεψε η κάρτα φιλάθλου

Mια χαρά δούλεψε η κάρτα φιλάθλου

Mια χαρά δούλεψε η κάρτα φιλάθλου

Διακρίθηκε μέχρι κι εκεί

Διακρίθηκε μέχρι κι εκεί

Διακρίθηκε μέχρι κι εκεί