


Στο γεγονός πως η ομάδα του κατάφερε να συνδυάσει νίκη με καλό ποδόσφαιρο στάθηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια μετά το διπλό (2-1) στο Παραλίμνι επί της Ένωσης.
Διαβάστε όσα ανέφερε...
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου διότι κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κι αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι ότι κερδίσαμε παίζοντας και καλό ποδόσφιαρο, φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες, μπορούσαμε να καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν βάλαμε περισσότερα γκολ. Τέλος καλό όλα καλά, κερδίσαμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.