Το πήρε πάνω του... απ' την πρώτη!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

«Ώρα να την πάρει πάνω του» είχαμε γράψει για τον Τορνίκε Οκριασβίλι όταν η Ανόρθωση είχε γνωστοποιήσει τα προβλήματα των Ελουντού-Καλτσά και είχε διαφανεί πως ο Γεωργιανός εξτρέμ θα έπαιρνε φανέλα βασικού στον αγώνα με την Ένωση.
Και καταγράφοντας όντως την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός για τρεις μήνες (προηγήθηκαν δύο εμφανίσεις ως αλλαγή με ΑΕΚ και ΑΕΛ), ο Οκριασβίλι ξεκίνησε από νωρίς να κάνει αυτά που ο Κετσπάγια και ο κόσμος της Ανόρθωσης περίμεναν να κάνει.
Ο Γεωργιανός άνοιξε το σκορ στο 28' με εκτέλεση πέναλτι, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην «Κυρία» στο 58' με πλασέ και, πέραν τούτου, έχει καταφέρει να αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας του, κάνοντάς την πιο δημιουργική σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.
Ο Κετσπάγια τρίβει τα χέρια του με την επιστροφή του συμπατριώτη του καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως είναι απαραίτητος στην προσπάθεια της Ανόρθωσης να βελτιωθεί, να ανατρέψει τα εις βάρος της βαθμολογικά δεδομένα και να «κτυπήσει» τον τίτλο.