Προχωρά χωρίς κωλύματα η Ανόρθωση
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Ούτε το ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα είναι ο προπονητής, ούτε το ότι για κάποιους παίκτες του ρόστερ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αποδεσμευτούν, δεν εμποδίζει τον Αντόνιο Πριέτο από το να προχωρήσει τις διεργασίες για τις μεταγραφές της Ανόρθωσης. Ο αθλητικός διευθυντής της «Κυρίας» εντείνει το ψάξιμο, καθώς υπάρχουν θέσεις οι οποίες δεδομένα θα ενισχυθούν.
Για παράδειγμα, είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί (αποχώρησε ο Χαρογιάν, θα τον ακολουθήσει ο Μπαϊσίνιο) ενώ είτε μείνει είτε φύγει ο Φερέιρα, δεδομένα θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση και στα άκρα της επίθεσης, καθώς οι Γουαρίς και Νινγκά δεν έχουν ελπίδες να επιβιώσουν, ενώ φαίνεται πως θα αποχωρήσει και ο Εμπραλίτζε.
Ειλημμένη απόφαση υπάρχει επίσης για μεταγραφή τερματοφύλακα καθώς ο Λόρια αποχωρεί, ενώ θα αποκτηθούν και ένας-δύο επιθετικοί αναλόγως των περιπτώσεων των Μραζ-Αντονίν.