Ανόρθωση: Nα μην είναι… προμήνυμα
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Η Ανόρθωση οφείλει να παλεύει για την αξιοπρέπεια της στα πλέι-οφ του β' γκρουπ
Η Ανόρθωση ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο β΄ γκρουπ των πλέι οφ αύριο Σάββατο (17:00) με αντίπαλο τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με στόχο αφενός να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγώνες (δύο πρωταθλήματος, έναν κυπέλλου) κι αφετέρου να δείξει πως οι ποδοσφαιριστές της πείστηκαν να μην παρουσιάζονται αδιάφοροι σε αυτήν την άχαρη ομολογουμένως διαδικασία και ότι θα παλεύουν τα ματς, για το γόητρο της ομάδας αλλά και τη δική τους αξιοπρέπεια.
Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν συνέβη στον τελευταίο αγώνα της α΄ φάσης του πρωταθλήματος με τον Άρη, όπου έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια, και στην ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστούν πως θα αποδειχθεί ότι αυτό που συνέβη σ΄ εκείνο το παιχνίδι δεν είναι… προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στα πλέι οφ. Εννοείται πως δεν είναι καθόλου εύκολο χωρίς κίνητρο να αγωνίζεται η ομάδα… «στα κόκκινα», όμως παράλληλα δεν δικαιολογείται η νωχελικότητα και η σχεδόν μηδαμινή προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της «Κυρίας» κόντρα στον Άρη κι ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς καλείται να βρει τον τρόπο να αλλάξει αυτό το σκηνικό.
Η Ανόρθωση θα έχει και στο παιχνίδι με τη Δόξα μεγάλο αριθμό απουσιών, όμως αυτό δεν αποτελεί ούτε δικαιολογία, ούτε καν ελαφρυντικό σε αγώνα με τέτοιο αντίπαλο, έστω κι αν το κίνητρό του είναι σαφώς μεγαλύτερο. Ο κόσμος των κυανολεύκων περιμένει από την ομάδα να δείξει -τόσο στο αυριανό ματς όσο και γενικότερα στα πλέι οφ- το καλό της πρόσωπο, καθώς ναι μεν δεν υπάρχουν στόχοι, όμως στο τραπέζι είναι το γόητρό της, ενώ ας μην ξεχνάμε πως η κάκιστη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, με περισσότερες ήττες (11) παρά νίκες (9), φέρνει πολλά αρνητικά ρεκόρ στην Ανόρθωση η οποία καλείται να σταματήσει να τα… μαζεύει.