«Ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Παστόρ της Σεβίλλης»

Δημοσιευτηκε:

«Ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Παστόρ της Σεβίλλης»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νεόφυτου Μιχαήλ υποχρεώνει την Ανόρθωση να κινηθεί για την απόκτηση ξένου/κοινοτικού τερματοφύλακα για τον Κατάλογο Β' και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η ομάδα της Αμμοχώστου κτύπησε την πόρτα της Σεβίλλης για τον Αλφόνσο Παστόρ. 

Πρόκειται για 21χρονο Ισπανό πορτιέρο o oποίος την περασμένη σεζόν κατέγραψε 12 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι φέτος σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με δανεισμό.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως αρκετές ομάδες ζήτησαν τον Αλφόνσο και κατονομάζει σ' αυτές την Ανόρθωση, τη Σεντ Ετιέν, την Κόμο και την Καστεγιόν, με την ισπανική ομάδα να φέρεται να είναι αυτή που επέδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Παστόρ έχει καταγράψει και δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Σεβίλλης, η μία σε αγώνα Champions League με την Τσέλσι (2/12/20, 0-4) και η άλλη στο Copa Del Rey, με την Μπέτις (16/1/22, 1-2).