Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: «Ελλιπής και κακή ενημέρωση, γνωρίζουμε ποιοι είμαστε»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: «Ελλιπής και κακή ενημέρωση, γνωρίζουμε ποιοι είμαστε»

Μέχρι και σε επίπεδο παλαιμάχων επεκτείνεται η κόντρα μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας.


Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της «Κυρίας» σχολιάζουν ανακοίνωση παλαιμάχων του τριφυλλιού κάνοντας λόγο για ελλιπή και κακή ενημέρωση και καλώντας γενικότερα να μην προτρέχει κανείς ενόσω η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση και να  μη στοχοποιούνται άτομα πυροδοτώντας το κλίμα.


Διαβάστε όσα αναφέρει η ανακοίνωση:


Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ανορθώσεως Αμμοχώστου, θα ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με ανακοίνωση των συναδέλφων παλαιμάχων της Ομόνοιας.


Με λύπη παρατηρούμε την προσπάθεια να πολιτικοποιηθεί ένα θέμα καθαρά ποδοσφαιρικό. Φαίνεται ότι από μόνη της η ανακοίνωση καταδεικνύει ελλιπή και κακή ενημέρωση για τα γεγονότα. Εφόσον ο Πρόεδρός μας δεν έκανε καμιά ανακοίνωση ή δημόσια δήλωση όπως του αποδίδουν οι φίλοι παλαίμαχοι της Ομόνοιας.


Από την στιγμή που η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη εξετάζουν τα όσα συνέβησαν ας μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και ανακοινώσεις που στοχοποιούν άτομα και πυροδοτούν το κλίμα. Ιδιαίτερα δε, ας είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε το όνομα της κατεχόμενης πόλη μας, Αμμοχώστου.


Στην Ανόρθωση γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε και για αυτά μόνο περηφάνια νιώθουμε.