Θέση από την Ανόρθωση για το ξέσπασμα του Τιμούρ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Θέση από την Ανόρθωση για το ξέσπασμα του Τιμούρ

Για το ξέσπασμα του ΤΙμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, ρωτήθηκε στις δηλώσεις του στην εκπομπή «Goal N’ Roll»  της Cytavision o εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.


Η απάντησή του:


«Το μόνο που μπορώ εγώ να σας πω είναι ότι η διοίκηση, προπονητής, παίκτες και κόσμος πρέπει ενωμένοι να πάμε στο ΓΣΠ την Τετάρτη, στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" τη Δευτέρα και όποτε μας ορίσουν τα επόμενα παιχνίδια μας να πάμε να παλέψουμε γι' αυτό που για όλους μας έχει σημασία. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου.


Όλα τα υπόλοιπα μπορούν και πρέπει να περιμένουν. Τίποτα δεν πρέπει να είναι πιο σημαντικό από το σύλλογο και πώς θα καταφέρει το καλοκαίρι να μπει ομίλους. Είναι κάτι που πετύχαμε όλοι μαζί το περασμένο καλοκαίρι. Κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν είναι περιττός. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι αυτή την ενότητα να τη διαφυλλάτουμε».