Με έξτρα «όπλα» για την απόδραση η Ανόρθωση
ΜΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑ
Δημοσιευτηκε:

Οι Αρτυματάς, Βερχόβετς και Ρουσιάς επιστέφουν και θα αποτελέσουν επιπλέον επιλογές για τον Τιμούρ Κετσπάγια στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (19:00) της Ανόρθωσης κόντρα στην Πάφο FC.
Η αναμέτρηση έχει μεγάλη σημασία για την «Κυρία», καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει βαθμούς στο «Στέλιος Κυριακίδης». Τέτοιο ενδεχόμενο θα εξανεμίσει τις ελπίδες για τον τίτλο και η ομάδα θα μπει σε μπελάδες ακόμη και για ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Συνεπώς, η επιστροφή των προαναφερθέντων παικτών θα λύσει τα χέρια του Γεωργιανού προπονητή, καθώς θα έχει αυξημένες επιλογές, τόσο στην αποστολή όσο και στο αρχικό σχήμα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα ταξιδέψει στην Πάφο θα είναι ο Ιωάννου ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις.
Σε αυτή την καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα είναι σημαντικό οι προπονητές να έχουν γεμάτο το «οπλοστάσιό» τους, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να εφαρμόζουν στα εναπομείναντα ματς το καλύτερο δυνατό πλάνο. Έτσι, λοιπόν, ο Κετσπάγια θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι.