Χωρίς Χριστοφή η αποστολή της Ανόρθωσης για την πρεμιέρα
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Την προετοιμασία της για την αυριανή (12/9, 19:00) πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα με τη Δόξα στο Μακάρειο ολοκλήρωσε η Ανόρθωση.
Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε την αποστολή που επέλεξε ο Τιμούρ Κεσπάγια, η οποία πέραν από τον Αμπαρτζουμιάν δεν περιλαμβάνει ούτε τον Χριστοφή.
Ο διεθνής εξτρέμ αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο.
Η ενημέρωση από την Ανόρθωση:
Ξεκίνημα αγωνιστικής περιόδου και σε ότι αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις για την ομάδα μας, που στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τη Δόξα στο «Μακάρειο» (12/9, 19:00).
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση και μετά το τέλος της έγινε γνωστή και η αποστολή. Ο Δημήτρης Χριστοφή έμεινε εκτός με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο που του στερεί τη δυνατότητα συμμετοχής. Εκτός και ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν που επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αρμενίας.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:
