Ο Χρίστος Νεοφύτου μιλάει για τους στόχους του 3ου Συνεδρίου Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ

Δημοσιεύθηκε 23.5.2023
Ο Χρίστος Νεοφύτου μιλάει για τους στόχους του 3ου Συνεδρίου Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ

Το 3ο Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού είναι προ των πυλών! Ο ΚΟΑ δίνει συνέχεια στα επιτυχημένα Συνέδρια που έγιναν το 2021 και το 2022 και φιλοξενεί διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, στο 3ο Συνέδριο που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ Χρίστος Νεοφύτου μίλησε στο «Αθλητικό Πανόραμα», την εκπομπή που προβάλλεται στο ΡΙΚ1 σε συνεργασία με τον ΚΟΑ.

«Ο στόχος της Επιτροπής μας είναι να δώσουμε στον κόσμο που ασχολείται με αυτή τη βιομηχανία κάποια ερεθίσματα και κυρίως τεχνογνωσία από πιο έμπειρα στελέχη από το εξωτερικό, για να προωθήσουμε αυτή τη βιομηχανία περισσότερο και στην Κύπρο», δήλωσε το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ. «Στο 3ο Συνέδριο θα παρουσιαστεί μια εξειδικευμένη και ενδελεχής έρευνα για τον αθλητικό τουρισμό. Η έρευνα έγινε στην Ελλάδα από τις καθηγήτριες του Αμερικανικού Κολεγίου Ευγενία Τζουμάκα και Στέλλα Λειβάδη, οι οποίες και θα την παρουσιάσουν στο κυπριακό κοινό», πρόσθεσε.

Τις διεργασίες του Συνεδρίου μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν μέσω του livestreaming που θα προσφέρει ο Οργανισμός ,μέσα από τη σελίδα του στο Facebook (Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού - KOA (facebook.com)).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου