Βόλεϊ: Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου

Δημοσιεύθηκε 14.3.2023
Βόλεϊ: Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου

Δυο μεγάλα ντέρμπι όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε ανέδειξε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 η κληρωτίδα του Κυπέλλου Α Ανδρών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» για την ημιτελική φάση.

Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και η Ομόνοια τον Kuutio Homes Παφιακό.

Η πρόκριση θα κριθεί σε διπλούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 17 και 20 Μαρτίου 2023. Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση και η Ομόνοια στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τον Kuutio Homes Παφιακό.

Οι επαναληπτικοί ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΠΟΕΛ στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» και Kuutio Homes Παφιακός – Oμόνοια στην Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» θα γίνουν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023. Ενδεχομένως να χρειαστεί και το «χρυσό σετ για να κριθεί η πρόκριση.

Ο Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ