Αργυρίδης: «Πήγαμε ένα βήμα μπροστά» - Οι τρεις ξεχωριστές αφιερώσεις

Δημοσιεύθηκε 3.3.2023
Αργυρίδης: «Πήγαμε ένα βήμα μπροστά» - Οι τρεις ξεχωριστές αφιερώσεις

Σύντομες δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την πετοσφαιρική ομάδα των πρασίνων, που ήταν το τρίτο διαδοχικό και έβδομο συνολικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όντως φανήκαμε αντάξιοι καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εξαιρετικές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα και στα ευρωπαϊκά, πήγαμε ένα βήμα πιο μπροστά.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήταν μαζί μας σήμερα να πανηγυρίσει μαζί με τους πρωταθλητές, στα κλειστά συνήθως δεν είναι πολύς ο κόσμος, τους ευχαριστούμε πολύ».

Ακολούθως, παίρνοντας το μικρόφωνο κι απευθυνόμενος στον κόσμο της Ομόνοιας, ο Αργυρίδης είπε:

«Να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς που είστε εδώ σήμερα, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και να φωνάξουμε "Ομόνοια Λαός Πρωτάθλημα".

Ταυτόχρονα όμως δεν ξεχνούμε αυτούς που έφυγαν και δεν είναι μαζί μας, αφιερώνουμε αυτόν τον τίτλο στο πρώην μέλος του δ.σ. της Ομόνοιας, εργάτη της Ομόνοιας, χρηματοδότη της πετόσφαιρας, φίλο Πανίκο Μιχαηλίδη, ας είναι αιωνία η μνήμη του. Αφιερώνουμε τον τίτλο και σε όλα τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στην Ελλάδα, τους συμπατριώτες μας και τους Ελλαδίτες. Επίσης στους συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριους που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό στην Τουρκία. Όταν θυμόμαστε το 7ο πρωτάθλημα να μην τους ξεχνούμε.

Να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους πετοσφαιριστές μας, τους αξίζουν συγχαρητήρια, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και πήγαμε στους 8 του CEV Challenge Cup».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ