Αναβλήθηκε και το πετοσφαιρικό ΑΕΛ-Απόλλων λόγω φόβων για νέα επεισόδια

Δημοσιεύθηκε 5.12.2022
Αναβλήθηκε και το πετοσφαιρικό ΑΕΛ-Απόλλων λόγω φόβων για νέα επεισόδια

Ούτε στην πετόσφαιρα γυναικών θα γίνει το λεμεσιανό ντέρμπι. Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠΕ, ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (6/12), αναβλήθηκε υπό τον φόβο νέων επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση η αναβολή αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων και της Αστυνομίας και ο αγώνας θα οριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠΕ:

Επιτροπή πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ σε σημερινή έκτακτη συνεδρία της αναφορικά με τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α' Κατηγορίας γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ προχώρησε στην αναβολή του αγώνα μετά από την σύμφωνη γνώμη των διαγωνιζόμενων σωματείων.

Η αναβολή κρίθηκε αναγκαία μετά και τα τελευταία σοβαρά επισόδια που προκλήθηκαν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στον προγραμματισμένο αγώνα ποδοσφαίρου στο Τσίρειο, τόσο μέσα όσο και έξω από αυτό.

Η ΚΟΠΕ έχοντας και την σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας αποφάσισε την αναβολή του αυριανού αγώνα και τον ορισμό του σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ