Βόλεϊ: Σούπερ ο ΑΠΟΕΛ στην Πάφο

Δημοσιεύθηκε 4.11.2022
Βόλεϊ: Σούπερ ο ΑΠΟΕΛ στην Πάφο

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: KUUTIO HOMES ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ 1-3 (25-19, 24-26,22-25, 21-25)

Τεράστια νίκη για τον ΑΠΟΕΛ στην Πάφο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν μέσα στην Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» τον Kuutio Homes Παφιακό με 3-1 σετ σε 02 ώρες 10’ και έδειξε τη φετινή δυναμική του. Ο Kuutio Ηomes Παφιακός που είχε στη σύνθεσή του τον Jimenez δέχθηκε την πρώτη του ήττα και οπισθοχώρησε βαθμολογικά.

Ο Kuutio Ηomes Παφιακός άρχισε καλύτερα και προηγήθηκε με 1-0 επικρατώντας 25-19 σε 27’. Στο δεύτερο σετ έγινε μάχη για τη νίκη με το ΑΠΟΕΛ να επικρατεί 24-26 σε 32’. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ανατροπή, αφού η παφιακή ομάδα έφθασε μια ανάσα από το σετ, αλλά οι «γαλαζοκίτρινοι» ισοφάρισαν και επικράτησαν για να ισοφαρίσουν 1-1.

Μετά το 1-1 η ψυχολογία ήταν με το μέρος του ΑΠΟΕΛ που κατάφερε στο τρίτο σετ να διατηρεί διαφορά ασφαλείας 07-11, 10-14, αλλά ο Kuutio Homes Παφιακός μείωσε 20-19. Στο τέλος του σετ ο ΑΠΟΕΛ ήταν αποφασιστικός και επιβλήθηκε 22-25 σε 32’ γυρίζοντας τον αγώνα.

Στο τέταρτο σετ ο ΑΠΟΕΛ είχε ξανά το προβάδισμα 10-14 με τον Kuutio Ηomes Παφιακό να μειώνει σε 21-23, αλλά οι «γαλαζοκίτρινοι» κράτησαν και κέρδισαν 21-25 σε 30’ και τον αγώνα 1-3 σετ.

KUUTIO HOMES ΠΑΦΙΑΚΟΣ(R. VASILJIEV): Kollo, Παναγιωτίδης, Ποχάνης, Σκορδής, Προδρόμου, Eerma – Λίμπερο: Γ. Χρυσοστόμου, Χριστίδης – Αλλαγές: Μιχαήλ, Jimenez, Σαββίδης.

AΠΟΕΛ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Shlomin, Vanags, Χρυσοστόμου, Uuscari, Αποστόλου, Aντωνιάδης – Λίμπερο: Παντελή, Χρίστου – Αλλαγές: Βερεής, Ευσταθίου.

Διαιτητές: Α. Κωνσταντινίδης – Μ. Αντώρκας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ