Βόλεϊ: «Αλάνθαστη» η Ανόρθωσις νίκη και για Παφιακό

Δημοσιεύθηκε 28.10.2022
Βόλεϊ: «Αλάνθαστη» η Ανόρθωσις νίκη και για Παφιακό

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Ε.Ν.Π. (25-23, 25-22, 25-20)

H Aνόρθωσις πέτυχε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών επικρατώντας της Ε.Ν.Π. με 3-0 σε 1 ώρα και 31’ στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» Αθλητικό Κέντρο. Η «Μεγάλη Κυρία» ανέβηκε στους 05 βαθμούς. Η Ένωση ηττήθηκε για δεύτερη φορά και έμεινε χωρίς βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό με την Ανόρθωση να επικρατεί με 25-23 σε 27’ 25-22 σε 30’ και 25-20 σε 28’ και να παίρνει το τρίπονο.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ):Δημητρίου, Χρυσοστόμου, Senica, Χριστοφόρου, Glivenko, Viller – Λίμπερο: Αντωνίου, Μιλτιάδους – Αλλαγές: Ζηκάκης, Κοντός.

E.N.Π. (T.GALIMBERTI):Hernandez, Ανδρέου, Diaz, Σαββίδης, Dos Santos, Χριστοφή – Λίμπερο: Χρυσοστόμου, Τόφια – Αλλαγές: Γεωργίου, Kαρκίδης.

Πέρασε από το Φρέναρος

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ «ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ - ΠΑΦΙΑΚΟΣ 1-3(19-25, 13-25, 28-26, 15-25)

O Kuutio Homes Παφιακός τα κατάφερε και κέρδισε στο Φρέναρος την τοπική Ολυμπιάς με 3-0 σετ σε 1 ώρα και 56’ και πέτυχε το απόλυτο αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και έδειξαν ότι θα διεκδικούσαν με αξιώσεις το τρίποντο. Η ομάδα του R. Vassiljev κέρδισε τα δυο πρώτα σετ με 25-19 και 25-13 και προηγήθηκαν 2-0. Στο τέταρτο σετ η Ολυμπιάς τα έδωσε όλα και κέρδισε 28-26 σε 31’ μειώνοντας σε 1-2. Το τέταρτο σετ άνηκε όμως στον Kuutio Homes Παφιακό που επιβλήθηκε 25-15 σε 24’ εξαφαλίζοντας τη νίκη με 3-1 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ(Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Αδάμου, Θεοφάνους, Komarovski, Georgiev, Βασιλείου, Borisov – Λίμπερο: Παύλου, Ζάκου –Αλλαγές: Χαραλάμπους, Σάββα, Ηλία.

KUUTIO HOMES ΠΑΦΙΑΚΟΣ (V.RAINER): Kollo, Παναγιωτίδης, Ποχάνης, Σκορδής, Προδρόμου, Eerna – Λίμπερο: Χρυσοστόμου, Χριστίδης – Αλλαγές: Μιχαήλ, Α. Σαββίδης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ