Με δεύτερη ήττα αποχαιρέτησε την Ευρώπη η Sabbianco Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 18.2.2023
Με δεύτερη ήττα αποχαιρέτησε την Ευρώπη η Sabbianco Ανόρθωση

Στη Σλοβενία σταμάτησε η ευρωπαϊκή πορεία της Sabbianco Ανόρθωση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να χάνει από την RK Gorenje Velenje με 27-21, στη ρεβάνς των «16» του ΕΗF European Cup.

Το συγκρότημα του Μάριου Ευσταθιάδη προσπάθησε για το καλύτερο, έχοντας σε βάρος του την ήττα στον πρώτο αγώνα με 31-26, και αποχώρησε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ψηλά το κεφάλι.

Η «Κυρία» ήταν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με τη διαφορά να ανοίγει μετά το δεύτερο μισό του δεύτερου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος η διαφορά ήταν στα δύο γκολ (13-11), όπως και στο 40', όταν και σκόραρε ο Τσαμεσίδης (17-15).

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον αγώνα και μπόρεσαν να κρατηθούν μπροστά στο σκορ παίρνοντας τη νίκη με τελικό σκορ 27-21.

Για την Sabbianco Ανόρθωση από τέσσερα τέρματα πέτυχαν οι Χρίστος Αργυρού και Σίκοσεκ-Πλέκο. Τρία, έχοντας απόλυτη ευστοχία, σημείωσε ο Κεσίδης, ενώ ισάριθμα είχε και ο Σπίλιακ.

Sabbianco Ανόρθωσης (Μ. Ευσταθιάδης): Νούνγκοβιτς (τ), Ξενοφώντος (τ), Κεσίδης 3, Παβλιτσένκο, Καράν 2, Εβδοκίμοβ, Μιχαηλίδης, Ι. Αργυρού, Σπίλιακ 3, Ζάγια 2, Τσαμεσίδης 2, Χ. Αργυρού 4, Νικηφόρου, Παπακυπριανού 1, Σίκοσεκ-Πλέκο 4, Κόρι

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ