Ομόνοια-ΑΕΛ: «Θρίλερ» χωρίς νικητή

Δημοσιεύθηκε 2.11.2023
Ομόνοια-ΑΕΛ: «Θρίλερ» χωρίς νικητή

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal, δίχως να βγάλει νικητή.

Πράσινοι και γαλαζοκίτρινοι εξήλθαν ισόπαλοι 2-2, με αμφότερες τις ομάδες να παραμένουν αήττητες, καταγράφοντας την ίδια ώρα τις πρώτες τους απώλειες βαθμών, με το τριφύλλι να φτάνει τους επτά σε τρεις αγώνες και τους Λεμεσιανούς να ανεβαίνουν στους τέσσερις σε δύο ματς.

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΛ στο 4ο λεπτό με τον Χατζηγεωργίου, με την Ομόνοια να ισοφαρίζει στο 17' με τον Μαρσίλιο. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (36') οι πράσινοι έφτασαν στην ανατροπή με γκολ του Τσίτσου, όμως μισό λεπτό αργότερα (37') η ομάδα της Λεμεσού ισοφάρισε με τον Φαμπρίτσιο σε 2-2, που ήταν το τελικό σκορ.

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ που ξεκίνησε στις 20:00 ενώ ρεπό έχει ο Αραράτ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ομόνοια 3 12-4 7
2. ΑΕΛ 2 10-3 4
3. ΑΕΚ 2 7-8 3
4. ΑΠΟΕΛ 3 6-15 3
5. Αραράτ 2 5-10 0
  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία