Ομόνοια-ΑΕΛ: «Θρίλερ» χωρίς νικητή

Δημοσιευτηκε:

Ομόνοια-ΑΕΛ: «Θρίλερ» χωρίς νικητή

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal, δίχως να βγάλει νικητή.

Πράσινοι και γαλαζοκίτρινοι εξήλθαν ισόπαλοι 2-2, με αμφότερες τις ομάδες να παραμένουν αήττητες, καταγράφοντας την ίδια ώρα τις πρώτες τους απώλειες βαθμών, με το τριφύλλι να φτάνει τους επτά σε τρεις αγώνες και τους Λεμεσιανούς να ανεβαίνουν στους τέσσερις σε δύο ματς.

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΛ στο 4ο λεπτό με τον Χατζηγεωργίου, με την Ομόνοια να ισοφαρίζει στο 17' με τον Μαρσίλιο. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (36') οι πράσινοι έφτασαν στην ανατροπή με γκολ του Τσίτσου, όμως μισό λεπτό αργότερα (37') η ομάδα της Λεμεσού ισοφάρισε με τον Φαμπρίτσιο σε 2-2, που ήταν το τελικό σκορ.

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ που ξεκίνησε στις 20:00 ενώ ρεπό έχει ο Αραράτ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ομόνοια 3 12-4 7
2. ΑΕΛ 2 10-3 4
3. ΑΕΚ 2 7-8 3
4. ΑΠΟΕΛ 3 6-15 3
5. Αραράτ 2 5-10 0
  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER