Πράσινο το «αιώνιο» στο φούτσαλ

Δημοσιεύθηκε 17.2.2023
Πράσινο το «αιώνιο» στο φούτσαλ

Με αυτογκόλ πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, η Ομόνοια νίκησε το ΑΠΟΕΛ με 3-2, στον πρώτο αγώνα της β’ φάσης του πρωταθλήματος φούτσαλ.

Ο Ντα Σίλβα άνοιξε το σκορ για τους πράσινους, με τον ΑΠΟΕΛ να γυρίζει το παιχνίδι με δύο γκολ του Κονσεισάο πριν το ημίχρονο.

Ωστόσο η Ομόνοια έφερε ξανά τούμπα το παιζνίδι με ένα γκολ του Ελ Κεμπέ και αυτογκόλ του Ψηλογένη 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήρε την νίκη.

Η Ομόνοια έφτασε τις τέσσερεις νίκες και χρειάζεται άλλη μία επί του ΑΠΟΕΛ για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία