Άντεξε στην πίεση του Νόρις και επέστρεψε στις νίκες ο Φερστάπεν!

Δημοσιεύθηκε 19.5.2024
Άντεξε στην πίεση του Νόρις και επέστρεψε στις νίκες ο Φερστάπεν!

Επιστροφή στις νίκες για τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος άντεξε στην πίεση που του άσκησε ο Νόρις στους τελευταίους γύρους του Grand Prix της Ίμολα, τερματίζοντας πρώτος! Στο βάθρο και ο Λεκλέρ.

Επιστροφή στις νίκες για τον Μαξ Φερστάπεν, στο έβδομο Grand Prix της σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula 1!

Έχοντας αρκεστεί στη δεύτερη θέση πριν από δύο εβδομάδες στο Μαϊάμι, ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull ξεκίνησε από την pole position στην Ίμολα και δεν είχε πρόβλημα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αντέχοντας στην πίεση που του άσκησε ο Λάντο Νόρις στους τελευταίους γύρους, πανηγυρίζοντας την πέμπτη φετινή του νίκη!

Πολύ καλή η προσπάθεια του εξαιρετικού και σήμερα Βρετανού, ο οποίος ξεκίνησε από την τρίτη θέση και ερχόταν από τη μεγάλη πρωτιά του στις ΗΠΑ, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και η... γηπεδούχος Ferrari, με την τρίτη θέση του Σαρλ Λεκλέρ.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ