«Πώς η ΚΟΠ έγκρινε συμμετοχή σωματείου που δεν βγάζει μισθούς ούτε για δύο μήνες;»

Δημοσιεύθηκε 4.11.2022
«Πώς η ΚΟΠ έγκρινε συμμετοχή σωματείου που δεν βγάζει μισθούς ούτε για δύο μήνες;»

Αναδημοσιεύοντας δηλώσεις του Αντρέα Νεοφύτου, όπως μεταφέρθηκαν από το Γραφείο του ΠΑΣΠ, ο εκτελεστικός πρόεδρος του συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης, σε ανάρτησή του διερωτάται πώς η ΚΟΠ έγκρινε τη συμμετοχή της Αλκής που δεν μπορεί να βγάλει μισθούς ούτε για δύο μήνες.

«Κρίσιμη η κατάσταση με την ομάδα της Άλκης Οροκλινης και ιδιαίτερα με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας που κινδυνεύουν μα μείνουν στο δρόμο. 🤔πως είναι δυνατόν η ΚΟΠ να έγκρινε την συμμετοχή του σωματείου από την στιγμή που δεν βγάζει μισθούς ούτε για 2 μήνες???» αναφέρει.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ