Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος

Δημοσιεύθηκε 15.5.2024
Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, όπως ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές και ανακοινώθηκε στα βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

Συγκεκριμένα οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές στην κορυφαία ενδεκάδα, ενώ ακολουθούν ΑΕΚ και Ομόνοια που έχουν από τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ η Πάφος F.C. έναν. Συγκεκριμένα, η κορυφαία ενδεκάδα αποτελείται από τον Kenan Piric (ΑΕΚ) κάτω από τα γκολπόστ, τους αμυντικούς Νικόλα Παναγιώτου (Ομόνοια), Issam Chebake (ΑΠΟΕΛ), Valentin Roberge (ΑΕΚ), και Radosav Petrovic (ΑΠΟΕΛ), τους μέσους Dalcio (ΑΠΟΕΛ), Gus Ledes (ΑΕΚ) και Roman Bezus (Ομόνοια) και τους επιθετικούς Willy Semedo (Ομόνοια), Jairo Da Silva (Πάφος FC) και Giorgi Kvilitaia (ΑΠΟΕΛ).

4850438492182330 BEST11 2024 B

Οι… αναπληρωματικοί

Στην δεύτερ καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, η οποία είναι η ακόλουθη: Vid Belec (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Μαλεκκίδης (Απόλλων), Josef Kvida (Πάφος F.C.), Hrvoje Milicevic (AEK), Lasha Dvali (ΑΠΟΕΛ), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (Ομόνοια), Ιωάννης Κούσουλος (Ομόνοια), Mathieu Valbuena (Απόλλων), Dieumerci Ndongala (ΑΠΟΕΛ), Franco Tongya (ΑΕΚ), Fran Sol (ΑΕΚ).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί