«Χ»άρισαν θέαμα ΑΕΖ και Οθέλλος σε... ανεπιθύμητο συμβιβασμό στο «Αμμόχωστος»

Δημοσιεύθηκε 9.2.2024
«Χ»άρισαν θέαμα ΑΕΖ και Οθέλλος σε... ανεπιθύμητο συμβιβασμό στο «Αμμόχωστος»

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε ΑΕΖ και Οθέλλο, με τις δύο ομάδες να σταματούν εν τέλει στο… 3-3. Ένα αποτέλεσμα ασφαλώς που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες καθώς παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς.

Ο Ντούρις στο 21ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού τον Οθέλλο, που είδε όμως στο 35΄ την ΑΕΖ να τον ισοφαρίζει με τον Ευαγόρα Αντωνίου ενώ στο 39΄ ο Γιάνσεν έστειλε την μπάλα στο πλεκτό της ομάδας του.

Είχαμε αρκετό σασπένς στο β΄ μέρος. Αρχικά ο Οθέλλος σκόραρε στο 51΄ με τον Σανγκαρέ, αλλά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 56΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Κάστρο, όμως δεν μέτρησε ποτέ. Μάλιστα δόθηκε πέναλτι για τον Οθέλλο, για χέρι του Χατζηβασίλη σε προηγούμενη φάση, με την υπόδειξη ασφαλώς του VAR. Ο Ντούρις δεν λάθεψε στο 61΄ και ισοφάρισε, με τον Σανγκαρέ στο 71΄ να κάνει το 2-3, όταν εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό λάθος του Μπέκερ. Ωστόσο, ο Ντιγκινί στο 84΄ σκόραρε και αν μη τι άλλο χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο βαθμό.

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Γιαντάλ, Αντωνίου, Ρουίθ (70΄ Βάλντι), Ρέινολντς (87΄ Σιφναίος), Σάμπο, Σλόγκαρ (87΄ Σαρφό), Χατζηβασίλης (70΄ Χρίστου), Κάστρο, Ντιγκινί.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ράμος (46΄ Σανγκαρέ), Καστάνας (86΄ Κορίνους), Ανάνγκ, Ναρντίνι (89΄ Σούτο), Χριστοδούλου, Μπραμπίγια (78΄ Χατζηπασχάλης), Ντούρις, Πιχ (78΄ Σλάβικ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 61΄ Μπέκερ, 81΄ Σλόγκαρ, 90΄+3΄ Σαμπό, 90΄+6΄ Γιαντάλ / 45΄+4΄ Χριστοδούλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου

VAR: Ροβέρτος Κώστα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί