Ξεχωρίζει ο Αντωνίου στον… χαμό 

Δημοσιεύθηκε 29.1.2024
Ξεχωρίζει ο Αντωνίου στον… χαμό 

Κάτι πολύ καλή σεζόν στην ΑΕΖ ο Ευαγόρας Αντωνίου

Μπορεί τα… φώτα να πέφτουν κυρίως στις ομάδες που παλεύουν στα ψηλά της βαθμολογίας όμως και στα χαμηλά γίνεται μεγάλη μάχη η οποία θα κορυφωθεί στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Οι αποστάσεις στον πυθμένα της βαθμολογίας είναι πολύ μικρές και με τον Εθνικό να διατηρεί μία απόσταση τεσσάρων βαθμών από την 11η θέση όπου βρίσκεται η ΑΕΖ. Από εκεί και πέρα επικρατεί συνωστισμός με τον χαρακτήρα των παικτών να παίζει σημαντικό ρόλο στο ποιοι στο τέλος θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία.

Επιστρέφοντας στον Ευαγόρα Αντωνίου, είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν. Ο Κύπριος στόπερ κάνει πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της ΑΕΖ η οποία τον απέκτησε από τον Παναθηναϊκό Β΄το καλοκαίρι. O 21χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος εκ των οποίων στα 15 πήρε φανέλα βασικού. Ειδικότερα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όταν η ομάδα δέχτηκε μεγάλη πίεση, ήταν εξαιρετικός. Η απόκτηση του από την ΑΕΖ, εκ του αποτελέσματος δείχνει πως ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Ζητούμενο για τον ίδιο είναι να δώσει συνέχεια και να ανταποκριθεί στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια της ομάδας τα οποία θα κρίνουν αν θα καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί