Χριστοδουλίδης για λουκέτο στα γήπεδα: «Δεν αποκλείω τίποτα...»

Δημοσιεύθηκε 25.1.2024
Χριστοδουλίδης για λουκέτο στα γήπεδα: «Δεν αποκλείω τίποτα...»

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, εισερχόμενος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Γεωργή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κλείσουν τα γήπεδα με αφορμή τα όσα έγιναν στο «Αλφαμέγα».

Ο ΠτΔ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει απόφαση για κλείσιμο των γηπέδων τονίζοντας πως περιμένει τις αποφάσεις της εκτελεστικής της ΚΟΠ.

Οι δηλώσεις:

«Αναλόγως των αποφάσεων που θα ληφθούν δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε για τους συνδέσμους φιλάθλων ούτε για τη συμμετοχή φιλάθλων στα γήπεδα, δεν αποκλείω τίποτα. Αποφάσεις που ενδεχομένως κάποιες να μην είναι αρεστές, αλλά, επαναλαμβάνω, η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του κόσμου. Άρα, δεν αποκλείω τίποτα»

«Σήμερα μίλησα ξανά με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και συμφωνήσαμε ότι αύριο ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παραστεί στη συνεδρία της ΚΟΠ, στην παρουσία των Σωματείων, για να ακούσουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ».

«Την ίδια στιγμή η χώρα έχει να αντιμετωπίσει πολλές άλλες προκλήσεις. Έχουμε το Μεταναστευτικό, έχουμε την εγκληματικότητα και όλα αυτά ξέρετε ποιος τα πληρώνει; Ο φορολογούμενος πολίτης. Δεν θέλω να καταντήσουμε να γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες και για κάθε φίλαθλο να έχουμε και ένα αστυνομικό. Αν κάποιοι θέλουν αυτό το πρωτάθλημα, αυτό το πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει. Άρα, αναμένω με αγωνία να ακούσω αποφάσεις και, επαναλαμβάνω, δεν αποκλείω τίποτα»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί