Ενωμένες για καλό σκοπό οι 14 ομάδες του Πρωταθλήματος CYTA

Δημοσιεύθηκε 14.12.2023
Ενωμένες για καλό σκοπό οι 14 ομάδες του Πρωταθλήματος CYTA

To Charity Idols σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τις 14 ομάδες Α’ Κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος, στέκονται δίπλα στην πρωτοβουλία «νερό και χΡώμα» της Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, προς ενίσχυση προγραμμάτων για παιδιά με ανάγκες.

Στο πλαίσιο της δράσης “Φτιάξε μια ΚΑΡΔΙΑ για μεγάλα ΑΛΜΑΤΑ”, δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές ζωγράφισαν τις δικές τους καρδιές. Παράλληλα όλες οι ομάδες πρόσφεραν τις επίσημες εμφανίσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών τους για να τεθούν σε φιλανθρωπική δημοπρασία.

Οι φίλαθλοι μπορούν να διεκδικήσουν από τις 11 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου 2023, την υπογραμμένη φανέλα του κάθε ποδοσφαιριστή μαζί με την μοναδική καρδιά που ζωγράφισε, στην διαδικτυακή πλατφόρμα www.charityidols.com ενισχύοντας το έργο των παιδικών προγραμμάτων του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «Το Άλμα», τα «Μοναδικά Χαμόγελα» και το Ίδρυμα «Κιβωτός».

Να σημειώσουμε πως στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία ήταν αφιερωμένη στο «νερό και χΡώμα», ήταν καλεσμένοι και οι ποδοσφαιριστές ενώ το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Π. εκπροσώπησε η διεθνής ποδοσφαιρίστρια της Λευκοθέας, Ξένια Γεωργίου, η οποία πρόσφερε με τη σειρά της μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας της, με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστριών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί