Πράγματα και θαύματα στο Τσίρειο: Πρόκριση στο 119΄ για ΑΕΖ που έχανε 3-0 με δέκα παίχτες

Δημοσιεύθηκε 8.11.2023
Πράγματα και θαύματα στο Τσίρειο: Πρόκριση στο 119΄ για ΑΕΖ που έχανε 3-0 με δέκα παίχτες

Τρομερά πράγματα έγιναν στο Τσίρειο στον αγώνα ανάμεσα σε Ακρίτα και ΑΕΖ για την πρώτη φάση του κυπέλλου, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη-πρόκριση με απίθανο τρόπο στην παράταση.

Η ομάδα του Ζακακίου, η οποία έχανε με 3-0 στο 65ο λεπτό κι έπαιζε από τότε με δέκα παίχτες, κατάφερε αρχικά να στείλει το ματς στην παράταση και ακολούθως να πάρει τη νίκη με 4-3 χάρη σε γκολ στο 119΄ και την πρόκριση στη φάση των 16.

Πρωταγωνιστής ο Γιουσούφ ο οποίος μπήκε αλλαγή με το σκορ στο 3-1 και σκόραρε χατ-τρικ.

Ο Ακρίτας άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό με τον Φρατέα ενώ ο Τιέρνο στο 50' έκανε το 2-0. Στο 62ο λεπτό η ΑΕΖ έμεινε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Ε. Αντωνίου με απευθείας κόκκινη κάρτα κι από τη στιγμή που στο 65' ο Φρατέα έκανε το 3-0 για τον Ακρίτα, φάνηκε πως όλα τελείωσαν.

Αμ δε... Στο 73ο λεπτό η ομάδα του Ζακακίου μείωσε με τον Ντιγκινί, στο 81' με τον Γιουσούφ που μπήκε αλλαγή πλησίασε ακόμη περισσότερο (3-2) και αφότου ο Χατζηβασίλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση χάνοντας πέναλτι, στο 92' έγινε εντέλει το 3-3, με το δεύτερο γκολ του Γιουσούφ, ο οποίος έστειλε το ματς στην παράταση και ο ίδιος παίχτης χάρισε και την πρόκριση στην ομάδα του, κάνοντας το 4-3 στο 119'.

Σημειώνεται πως το Ακρίτας-ΑΕΖ ήταν το μοναδικό από τα τρία ματς της ημέρας που δεν ήταν τηλεοπτικό.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Παρφιόνοβς, Ντόρου, Λίμα, Λένι, Μορέιρα, Αλεξέεφ, Μπάλντριχ (71' Καουάν), Καντού, Τιέρνο (70' Ζε Αντόνιο), Αλομάρ (71' Λουκά), Φρατέα,

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής (64' Φράγκος), K. Αντωνίου, E. Αντωνίου, Μαμπάνι, Μιχαηλίδης (46' Χρίστου), Σαρφό, Σάντος (46' Χατζηβασίλη), Ματόνγκο (46' Κάστρο), Σιφναίος (78' Γιουσούφ), Nτιγκινί

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 17' Μορέιρα, 63' Αλομάρ, 79' Καντού / 19' Μιχαηλίδης, 78' Χατζηβασίλη)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / 62' Ε. Αντωνίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Κωνσταντίνος

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί