Οι «μεγάλες δυνάμεις» στο ποδόσφαιρό μας…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 15.10.2023
Οι «μεγάλες δυνάμεις» στο ποδόσφαιρό μας…

Μου αρέσει που ακόμη υπάρχουν άτομα τα οποία πιστεύουν ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού μας, ή οποιαδήποτε άλλη επιτροπή θα σώσουν ό,τι δεν σώζεται. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο…

Το έχω γράψει πολλές φορές ότι αυτό είναι ψευτοποδόσφαιρο και έδωσαν πάνω μου, άλλοι βρίζοντας κι άλλοι προειδοποιώντας με ότι κάποια στιγμή θα τη βρω γεμάτη με όλα αυτά που γράφω. Και τι γράφω; Απλά την αλήθεια. Τι περιμένεις όταν το ποδόσφαιρο ως άθλημα εξαρτάται μόνο από τους ξένους, άσχετο αν η κάθε ομάδα έχει στις τάξεις της μεγάλα ταλέντα που τα κρύβει.

Μόλις την τελευταία αγωνιστική είδαμε δύο 17άρηδες που αν τους δοθεί η ευκαιρία σε 1-2 χρόνια όλοι θα μιλούν γι' αυτούς (Δημητριανός Τζούλιου, Παναγιώτης Καττιρτζής). Τι περιμένεις όταν το ποδόσφαιρό μας δεν εξαρτάται από τους φιλάθλους και τα εισιτήρια αλλά από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες και τις εταιρείες στοιχημάτων που είναι οι βασικοί χορηγοί των ομάδων μας!

Φίλοι μου, στο ποδόσφαιρό μας υπάρχουν πολλά μυστήρια πράγματα τα οποία ουδέποτε θα αποκαλυφθούν γιατί αυτό θέλουν οι «μεγάλες δυνάμεις» που ελέγχουν τις διάφορες καταστάσεις. Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν «μεγάλες δυνάμεις». Αν δεν υπήρχαν δεν θα έρχονταν προειδοποιήσεις και κόκκινοι φάκελοι για το στοίχημα και τους ύποπτους αγώνες.

Γι' αυτό το γράφω και το επαναλαμβάνω, ότι κανένας βουλευτής, καμία επιτροπή, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ανακαλύψει κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο. Και για να πω και την αλήθεια, κάποιοι που ίσως γνωρίζουν, δεν θα μιλήσουν γιατί φοβούνται, και όχι αδικαιολόγητα…

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί