Το τρίτο και το πρώτο επί της ΑΕΚ και τα παρθενικά!

Δημοσιεύθηκε 22.9.2023
Το τρίτο και το πρώτο επί της ΑΕΚ και τα παρθενικά!

Το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΖ πέτυχε ο Νικολά Ντιγκινί, στην πρώτη του παρουσία ως βασικός με την ομάδα του Ζακακίου (σ.σ. είχε παίξει ως αλλαγή στον προηγούμενο αγώνα με τη Δόξα).

Ο Γάλλος επιθετικός έκανε το 2-1 στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, κόντρα στην οποία είχε σκοράρει και σε δύο παιχνίδια όταν φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα.

Σχετικά με τους άλλους τρεις σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης, Ρέινολντς για την ΑΕΖ και Ντιέμερς για την ΑΕΚ ήταν τα πρώτα τους γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ για τον Χατζηβασίλη ήταν το δεύτερο φετινό και το πρώτο που σκοράρει στην καριέρα του κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί