Δεν χάνει τη θέση ο Μούριελ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Δεν χάνει τη θέση ο Μούριελ

Απέναντι στην Ομόνοια, ο Μούριελ Μπέκερ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και με όσα έδειξε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος, δύσκολα θα πάρει την απόφαση ο Χρήστος Χαραλάμπους να τον κρατήσει στον πάγκο.

O 35χρονος πορτιέρο ήταν ο κύριος λόγος που οι γαλαζοκίτρινοι, τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, δεν δέχθηκαν γκολ, αφού έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Ιδίως οι δύο στις αρχές του παιχνιδιού σε κεφαλιά του Κακουλλή (5΄) και στο σουτ του Σεμέδο (10΄), αλλά κι αυτή στο 90΄+3΄ στο κοντινό πλασέ του Χαραλάμπους, ήταν σωτήριες για την εστία της ΑΕΛ.

Το επόμενο ματς που θα κληθεί ο Μιούλερ να υπερασπιστεί τα γκολπόστ των γαλαζοκίτρινων είναι το ντέρμπι της Λεμεσού απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή (24/09, 18:00), σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ θέλει επιστροφή στις νίκες.

Κατηγορίες