Στόχος η μεγάλη επιστροφή
ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Στην ΑΕΛ άφησαν πίσω τους την ήττα από την Πάφο και θέτουν ως επόμενο στόχο την επιστροφή στις νίκες στο ντέρμπι με την Ομόνοια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Χρίστος Χαραλάμπους θα δουλέψει εν τη απουσία των διεθνών αυτές τις ημέρες, στα σημεία που χρίζουν βελτίωσης προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στο στάδιο «Άλφα Μέγα».
Από τις προπονήσεις της ομάδας απουσιάζουν οι διεθνείς Τσέρνιχ, Μπεραχίνο, Μόρσεϊ και Μιχάλης Κυριάκου. Η αρνητική εξέλιξη αφορά τον Μέντεζ Μορέιρα ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.
Εκτός προπονήσεων και ο Άγγελος Ανδρέου που ένιωσε ενοχλήσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό. Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος προπονητής υπολογίζει ενόψει Ομόνοιας τον Σεμπάστιαν Ντεγουέστ ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.