«Υπάρχουν συμφωνίες που θα ανακοινωθούν» - Τι ισχύει με Μέγερι και Έουλερ

Δημοσιεύθηκε 5.7.2022
«Υπάρχουν συμφωνίες που θα ανακοινωθούν» - Τι ισχύει με Μέγερι και Έουλερ

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Πλουτής Αβραάμ.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως πιθανότατα η εβδομάδα να φέρει κάποιες ανακοινώσεις αλλά οι πλείστες θα έρθουν λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ όπως είπε υπάρχουν συμφωνίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Διαψεύστηκε ξανά πως βρίσκεται εκτός πλάνων ο Μέγερι και τόνισε πως όσοι δεν υπολογίζονται έχουν ενημερωθεί, ενώ για τον Έουλερ ανέφερε πως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, όμως το θέμα παραμένει ανοικτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό: «Οι διεργασίες είναι καθημερινές. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον προγραμματισμό. Ο στόχος μας είναι να κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ πριν από τις 18 Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου όμως αυτή είναι περίοδος που πρέπει να δουλεύουμε αθόρυβα χωρίς μεγάλα λόγια. Ο προγραμματισμός γίνεται με τη δέουσα σοβαρότητα. Ο μοναδικός μας στόχος είναι η ομάδα να είναι πανέτοιμη και ανταγωνιστική για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιθανότατα και αυτή τη βδομάδα θα έχουμε κάποιες ανακοινώσεις αλλά η μάζα των μεταγραφών θα γίνει λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Υπάρχουν συμφωνίες τις οποίες θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες. Γίνονται και επαφές με παίκτες καταλόγου Β, θα πάρουμε και Κύπριους και ξένους».

Για τον Μέγιερι και την ενίσχυση στον άσο: «Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα για τη νέα περίοδο έχουν ήδη ενημερωθεί. Με τον Μέγιερι δεν έχει μιλήσει κανένας. Ο Μέγιερι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για την έναρξη της προετοιμασίας. Από τη στιγμή που έχει φύγει ο Κεραυνός ψάχνουμε για απόκτηση τερματοφύλακα. Έχουμε επαφές με κάποιους τερματοφύλακες και από την Κύπρο και από το εξωτερικό».

Για τον Έουλερ: «Εκφράσαμε στον ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον να παραμείνει στην ομάδα. Σίλας και Μπεμπέ συζήτησαν μαζί του για την παραμονή του. Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις. Τα δεδομένα που βάλαμε στο τραπέζι εμείς δεν υφίστανται πλέον. Για τη θέση αυτή εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις. Δεν μπορώ να κλείσω εντελώς την περίπτωση αυτή. Κρατάμε το θέμα ανοιχτό».

Για την αξιολόγηση των νεαρών: «Στις 11 με 15 Ιουλίου θα γίνουν προπονήσεις με τη συμμετοχή αποκλειστικά νεαρών παικτών για να τους αξιολογήσει ο Σίλας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδους».

Για τα διαρκείας: «Θα βγει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες. Η παρουσίαση θα γίνει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας».

Αν θα πραγματοποιηθεί κάποια εκδήλωση: «Είναι κάτι που το εξετάζουμε. Υπάρχουν δυσκολίες που θα απουσιάζει η ομάδα αλλά κάποια εκδήλωση σκοπεύουμε να κάνουμε. Δεν το αποκλείουμε να γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
To ήξεραν, αλλά το εμπέδωσαν καλύτερα

To ήξεραν, αλλά το εμπέδωσαν καλύτερα

To ήξεραν, αλλά το εμπέδωσαν καλύτερα

ΑΕΛ: Περισσότερες αρμοδιότητες στον Μάριο Νεοφύτου

ΑΕΛ: Περισσότερες αρμοδιότητες στον Μάριο Νεοφύτου

ΑΕΛ: Περισσότερες αρμοδιότητες στον Μάριο Νεοφύτου

Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό!

Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό!

Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό!

Διαιτητές 11ης αγωνιστικής (β

Διαιτητές 11ης αγωνιστικής (β' όμιλος)

Διαιτητές 11ης αγωνιστικής (β' όμιλος)