«Μάχη» για τη μεγάλη κίνηση

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Το πλάνο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας

Ο τραυματισμός των Τσατάκοβιτς και Γκομίς, όπως ήταν λογικό, άλλαξε άρδην τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού είχε την ατυχία να χάσει, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σεζόν, και τους δύο επιθετικούς της, με τον Ζόελ Νταμάχου και τους συνεργάτες του να δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αντικαταστήσουν τους δύο άτυχους παίκτες.

Το πλάνο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί άμεσα στις προσδοκίες. Οι «Λέοντες» είναι διατεθειμένοι, με λίγα λόγια, να ολοκληρώσουν μία μεγάλη μεταγραφή, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως υπέρβαση.

Με αυτόν τον τρόπο, η διοίκηση δείχνει εμπράκτως τη στήριξή της στους ανθρώπους που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τιμ, αλλά και στη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και δεύτερος επιθετικός. Όλα αυτά πάντα υπό την πίεση του χρόνου, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.