Από κύπελλο σε κύπελλο και από Σπάρτα Πράγας σε ΕΝΠ
Δημοσιευτηκε:

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας σκόραρε ο Νεμάνια Κουσμάνοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους στον εντός έδρας νοκ-άουτ αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου με αντίπαλο την Ένωση στο «Αμμόχωστος».
Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ του 34χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού καθώς για τελευταία φορά είχε σκοράρει στις 19 Νοεμβρίου 2022 - και τότε σε αγώνα κυπέλλου.
Με τη φανέλα της Μπάνικ Οστράβα είχε σκοράρει απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στην ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του.
Ήταν το τέταρτο του γκολ στη σεζόν (προηγουμένως σκόραρε τρία στο πρωτάθλημα) κι από τότε δεν τα αύξησε, καθώς χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να βρει ξανά δίχτυα, στον αγώνα κυπέλλου της Νέας Σαλαμίνας με την ΕΝΠ.