Χαραλαμπίδης: «Δεν ήταν κοινή η απόφαση αλλά τη σέβομαι - Μου έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη»

Δημοσιεύθηκε 7.2.2024
Χαραλαμπίδης: «Δεν ήταν κοινή η απόφαση αλλά τη σέβομαι - Μου έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη»

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μίλησε για πρώτη φορά για την εμπειρία του στην ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα και το «διαζύγιο» με την ομάδα από τη Λεμεσό.

Σε τοποθετήσεις του στον ΣΠΟΡ 95,0 ο άλλοτε αρχηγός του ΑΠΟΕΛ με θητεία σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες, αρχικά σχολίασε: «Η επόμενη μέρα με βρίσκει ήρεμο, συνειδητοποιημένο και πλήρη και ερχόμενος 7,5 μήνες μετά και κάνοντας μία αξιολόγηση, με βρίσκει ικανοποιημένο γιατί όσους στόχους θέσαμε και εγώ ως προπονητής αλλά και ο πρόεδρος αλλά και οι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα, αφού ήταν ένα καινούργιο πρότζεκτ, με βρίσκει πάρα πολύ περήφανο γιατί έχουμε υλοποιήσει, δεν θα πω σχεδόν θα πω όλους τους στόχους αλλά τους περισσότερους».

Πρόσθεσε επίσης: «Έχω πάρα πολύ πίστη στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές θεωρώ ότι η ομάδα θα ανεβεί στην Α΄Κατηγορία, αν παραμείνουν ενωμένοι μεταξύ τους και συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, θα το πετύχουν».

Σχολίασε παράλληλα: «Δεν ήταν κοινή η απόφαση. Εγώ διαφωνούσα με την απόφαση του προέδρου με την ένοια ότι θεωρούσα πως ήμασταν σε ένα ορόσημο και μία αλλαγή δεν θα έκανε καλό. Από την άλλη έχω εξαιρετική σχέση και συνεργασία και φιλία με τον πρόεδρο και σέβομαι απόλυτα την απόφασή του. Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα, το κατανωώ, το σέβομαι αλλά διαφωνούσα. Θα ήθελα όμως να τον ευχαριστήσω τον πρόεδρο, του δείχνω τεράστια εκτίμηση γιατί ως νέο προπονητή, μου έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη. Είχα μία ελευθερία να εργαστώ και να κτίσω μία ομάδα με θεμέλια. Σήμερα που την αφήνω την ομάδα είναι μία ομάδα αναγνωρίσιμη με στερεές βάσεις και σε επαγγελματικά πρότυπα, λειτουργήσιμη ομάδα».

«Όσο για το επόμενο του βήμα, απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε. Η κάθε επιλογή που παίρνεις πρέπει να είναι μετρήσιμη. Το επόμενο βήμα θέλουμε να είναι πιο πάνω και όχι πιο κάτω.

Θα πήγαινα προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα της Α΄Κατηγορίας, όχι μόνο στο ΑΠΟΕΛ. Φτάνει αυτό να είναι στην ώρα του με σωστά δεδομένα και ανθρώπους που θα εμπιστευτούν τη δουλειά και τον επαγγελματισμό μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας