Επίδοση χορηγίας από ΚΟΑ στα σωματεία της ΣΤΟΚ

Δημοσιεύθηκε 30.1.2024
Επίδοση χορηγίας από ΚΟΑ στα σωματεία της ΣΤΟΚ

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΟΑ τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, έγινε η επίδοση της επιταγών στο πλαίσιο της καθιερωμένης χορηγίας στα σωματεία της ΣΤΟΚ από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης επισήμανε στον χαιρετισμό του πως μετά από ενέργειες του απερχόμενου ΔΣ η ετήσια χορηγία θα αυξηθεί από τις 330.000 στις 400.000 ευρώ. «Οι Ομοσπονδίες χρειάζονται στήριξη και ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να τις στηρίζει», πρόσθεσε. Παρέστη σύσσωμο το ΔΣ (ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και τα μέλη Κάλλη Χατζηιωσήφ, Έλενα Παπακώστα, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Μιχάλης Ιωάννου, Χρίστος Νεοφύτου, Σωτήρης Αδάμου, Ανδρέας Μυλωνάς), η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, καθώς και οι Λειτουργοί Πάρις Αβρααμίδης και Χρίστος Παπαπέτρου.

Ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη σημαντική στήριξη προς τα Σωματεία της ΣΤΟΚ και επισήμανε ότι «ολοκληρώνεται μία πενταετία καρποφόρας και ουσιαστικής προσφοράς του ΔΣ του ΚΟΑ». Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ είπε: «Να είστε περήφανοι για το έργο που έχετε επιτελέσει και αφήνετε σημαντικά έργα υποδομής, για χρήση από τους αθλητικούς φορείς και τα σωματεία μας».

Οι Ομοσπονδίες της ΣΤΟΚ που έλαβαν χορηγία και σε παρένθεση τα ενεργά Σωματεία τους: ΑΟΚΝΕΛ (14), ΑΠΟΕΣΠ (11), ΕΠΕΛ (9), ΕΠΟΛ (17), ΕΠΟΠΛ (11), ΟΠΝ-ΣΕΚ (5), ΠΑΑΟΚ (14), ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΣ (8), ΠΟΑΛ (16), ΠΟΑΣΠ (16), ΠΟΕΛ (22), ΠΕΟΠΑ (3).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας